Biler

Ukes lynkurs (no pun intended) i Kjøreskoler

De som trenger å raskt lære kjøreferdigheter kan melde deg på kjøring skoler som tilbyr intensiv leksjoner, som kunne logge det obligatoriske antallet timer kjøring instruksjon innen en span av en uke. Andre skoler kan ta litt lenger enn dette, men en uke er benchmark tidsrammen da snakker av intensiv leksjoner.

5-dagers opplæring i Kjøreskoler

Som nevnt tidligere, er ukes driveren instruksjon programmet som tilbys i noen skoler den vanligste typen intensiv trening driverprogram. I dette oppsettet, er klasser generelt utført i åtte rett timer, fra 9: 00 om morgenen til 5: 00 på ettermiddagen.

I denne modusen for undervisning, er leksjonene ofte gitt på en one-on-one system, betyr at det er en dedikert kjørelærer for hver student. Studenter på disse intensivkurs er ofte gitt topp prioritet under praktiske utprøvinger i kjøring. Mot slutten av de ukelange leksjonene, er den teoretiske førerprøven gitt til studenter.

Kjøring skoler som tilbyr intensiv trening kan også gi teoriprøven med instruktør, ofte slik at instruktøren skal følge med studenten under faktiske praktisk førerprøven. Skolen kan også la studenten bruker trening bilen under praktiske førerprøven.

Lengre treningsprogrammer

Hvis en fulltid satsing på én uke er for mye for studenter, tilbyr noen treningssentre også lengre treningsprogrammer. Selv om intensiteten i undervisningen og emnene som dekkes er mye det samme som i ukes kurs, tillater lengre kurs større fleksibilitet i dens levering av leksjoner.

Driveren skoler som tilbyr disse lengre kurs tilbyr også, fortsatt en til en opplæring med deres topp instruktører. De kan også la studenten bruker trening-bil for praktisk test.

Førerprøve: praktiske og teoretiske

Ukes kurs, samt lengre kurs generelt omfatter en praktisk test i sin leksjon plan. Som nevnt, de vanligvis gir deres lynkurs (no pun intended) studenter prioritet når du reserverer praktiske tester. Opplæringspakken inkluderer vanligvis teoriprøven med studenten? s personlig kjørelærer.

Noen skoler også inkludere kostnaden for teoretisk testen i sin leksjon-pakken. Selvfølgelig vil treningsprogrammer alltid ta med teoretisk opplæring og forelesninger. Noen kjøring skoler også gi skriftlig læremateriell for elevene.

Ta oppmerksom på at de kjører skoler som tilbyr ukes kurs er mer sannsynlig å inkludere kostnaden for teoretisk testen i sine avgifter; lengre kurs kan kreve testene som betales separat. Også, noen kjøring skoler kan tilby gratis opplæring hvis deres student mislykkes testen og trenger å gjenerobre treningsprogram for driveren.