Biler

Den nye audi a4 avant med quattro dieselmotor

Audi har lansert den nye modellen av A4 Avant. Den har et ansikt er svært elegant som hodet-lamper få nye utseende og grillen er også revidert tilsvarende. Det har også den nye sporty S linje body kit med 18 tommers legeringer som ser helt flott sammen med LED dagtid kjører lamper. A4's kabinen er vakkert laget, selv om det ikke er veldig stilig, men finish er førsteklasses. Tatt i betraktning komforten av passasjerene finnes det en masse rattet og sete justeringer. Andre standardfunksjoner inkluderer Bluetooth-tilkobling for mobiltelefoner med audio streaming, 10-høyttaler stereo og lær dekker.

Hytta har også en tre sone klimakontroll system, cruise control, bak-visning kameraet, foran og bak parkering sensorer, gulvmatter og elektrisk forsetene. Motor og veien støyen holdes på minimal. Hvis vi ser på støvelen er det vakkert formet med lav ressursfordeling leppe. Det er enkelt å laste og losse ting. Den har massevis av hendig kroker for bæreposer og noen ekstra lagringsplass under gulvet. En 12 v stikkontakt er også plassert. Det har også en syv tommers vise skjermen, hard-kjøre navigasjonssystemet, to SD-kortlesere, Talekontroll og 20 Giga-byte av musikken lagringen.

Audi A4 Quattro holder opp til 1430 liter bagasje med belastning å sikre apparater og en elektromekaniske bakre halen-gate for lett lasting. En annen funksjon er off-road påvisning (ORD) som tilpasser kontroll kjennetegner ESC stabilisering, i henhold til vilkår av kjørende overflate. A4 har blitt tildelt en maksimalt fem stjerner i Euro NCAP krasjtest takket være seks kollisjonsputer, traction kontroll og stabilitetskontroll klassifiseringssystemer. Andre sikkerhetsfunksjoner er anti-whiplash hodet begrensninger, Isofix barnesete festepunkter for bakre setene, blindsonen og varslingssystemer for lane-avgang.

Audi A4 har en 3,0-liters V6 quattro dieselmotor som har 242bhp; den trenger bare 5,9 sekunder å erverve 60 mph. CO2-utslipp er bare 154 g/km. Det er to motor alternativer tilgjengelig for Audi A4 en 2,0 TDI eller en 2.0 FSI; begge av dem med permanent Quattro all wheel drive med standard dreiemoment vectoring. Audi A4 2.0 TDI produserer 380Nm av dreiemoment mens Audi A4 2.0 FSI genererer 350Nm av dreiemoment. På grunn av Quattro dieselmotor A4 er en ypperlig alle rundere. Tross alt dette, det fortsatt er ikke god nok til å konkurrere med BMW 3-serie. I mange aspekter som sin kjøring posisjon, håndtering og veier kontrollene - Ford Mondeo er langt bedre. Sin kjøring posisjon er heller ikke veldig behagelig som det skal være.