Biler

Den nye mercedes-benz sls amg svarte serien med smidde felger

Mercedes-Benz SLS AMG Gullwing super bilen bygget på ikoniske design og form av den opprinnelige SL 300 Gullwing fra 1950-tallet som var svært vellykket i racing. Den nye SLS AMG benyttet mye av de samme designelementene, drivetrain oppsettet og de legendariske gullwing dørene som åpnes fra taket. Nå, Mercedes-Benz har introdusert en enda kraftigere høy ytelse versjon av super bil med den nye SLS AMG Black Series Coupe. Den nye Black Series-versjonen av super bil funksjoner en rekke nye forbedringer som for eksempel en innstilt motor, smidd hjul, en nyutformet, spesielle aerodynamikk og en enkel interiørdesign.

Motoren som driver de standard SLS AMG GT-modellene var grunnlaget for den nye SLS AMG Black Series Coupe. Håndlaget 6,2-liters V-8 motoren var utstyrt med spesielle kamaksler, en ny veivaksel, en nydesignet luftinntak system og nye olje- og overføring kjølere. En ny ECU bidrar til å imøtekomme for oppgraderinger og bidrar til å gjøre motoren mektigste forbrenningsmotor tilbys av den tyske bilprodusenten. En spesiell Titan eksos bidrar også til å redusere mengden av backpressure som i en racing eksos for bedre effekt på lavere turtall. Sluttresultatet av disse endringene er 631 hestekrefter (464 kW) på 7400 RPM og 468.29 lb-ft (635 Nm) på 5500 RPM som sendes gjennom en 10-lb drivaksel til begge bak smidd hjul. Denne økningen i effekt hjelper super bilen nå 62 mph på bare 3,6 sekunder og når en toppfart på 196 mph.

Høye hastigheter som SLS AMG Black serie Coupe kan kreves nye aerodynamikk installeres på super bil. Karbonfiber ble brukt for de fleste av de nye aerodynamiske elementene som inkluderer foran spoilere, flics, en ny front støtfanger, utvidet foran og bak fendere, nye sideskjørt, bakre støtfanger, fast bagasjerommet spoiler, og bakre diffuser. Disse endringene bidrar til å omdirigere luft til motoren og bremsene mens også genererer downforce for å forbedre håndtering og bremsing ytelse ved høyere hastigheter.

Mye av kabinettet også benefitted fra ny motorsport-teknologi. Standard fabrikkfelgene var erstattet med lette og sterke smidd hjul foran og bak. Smidde felger ble supplert med en ny lette karbon keramiske bremsesystem som redusert vekt med 40 prosent, sammenlignet med tradisjonelle stål enheter. Nye suspensjon biter var også installert i aluminium for å holde vekten til et minimum.

Indre av SLS AMG Black serie Coupe har en enkel tilnærming til kjøring. Det er ingen standard navigasjonssystemer å spare vekt bøtteseter karbon er trimmet med alcantara og Lær å gi grep i hjørnene. Rattet ble gitt en flat bunn og directional indicator for bedre ytelse på racerbanen.

Den nye SLS AMG Black Series Coupe med 6,2-liters V8-, smidde felger, motorsport-inspirert interiør, og aerodynamisk utvendig vil være tilgjengelig i 2013 rundt om i verden.