Biler

Hvor å riktig feilfri, må du avfette og tilstand en motorrommet

Hvordan rengjør og behandle en motor.

Rengjøring og avfetting en bilmotor er ikke så vanskelig eller tidkrevende som man kanskje kunne tro. En ren motor ikke bare ser bedre og vil gjøre din mekaniker lykkelig, men også øker verdien på din bil når tid kommer til å selge eller handel i din bil. Følgende er en detaljert, trinnvis prosess hvor å riktig feilfri og tilstanden din bil motor:

Ting du trenger:

Vannslangen

Vann slange munnstykke med justerbar Spray-innstillinger

Myk Bristled pensel (pensel dekk er ideell)

Mikrofiber håndklær

Butikk vakuum

Skjøteledning

Sitrus basert avfettingsmiddel

Silikon basert balsam og Protectant

Trinn #1: åpne den bilen panseret for å avsløre motoren. Fjern store løs rusk (dvs. blader, furu halm) kan være til stede i motoren for hånd. Bruk butikk vakuum for å fjerne eventuelle gjenværende små løs rusk.

Trinn #2: dekke Distributør cap og alternator med mikrofiber håndklær å hindre soaking disse motor komponenter med vann og kjemikalier.

Trinn #3: ved hjelp av vannslange og justerbar vann slange munnstykke, velger du lett trykk spray alternativet tilgjengelig. Ikke bruk høytrykk når du rengjør motoren din. Bruk av en høytrykk sprasy kan forårsake skade på motoren din. Skyll hele motoren begynner i toppen av hetten og fortsetter å ned.

Trinn #4: etter at du har grundig skylt undersiden av panseret og motor spray motoren grundig med din automotive sitrus basert degreaser begynner i panseret og fortsetter ned til motoren.

Trinn #5: når motoren har blitt grundig sprayet med din automotive sitrus basert avfettingsmiddel, bruke din myk Bristol børste til å skrubbe hele motoren begynner med undersiden av panseret og fortsetter ned til gjenværende motoren. Merk: Cirtus basert avfettingsmiddel er utformet for å skjære gjennom tøffe fett og smuss, så du ikke bør trenger å skrubbe ekstremt vanskelig.

Trinn #6: Når du har skilt i motorrommet som bruker din myk Bristol børste, bruke vannslange og vann slange munnstykke, igjen bruke lett trykk spray alternativet, å skylle sitrus basert avfettingsmiddel fra motorrommet begynner med undersiden av panseret og fortsetter ned til hele motorrommet har blitt skylt gratis av sitrus basert avfettingsmiddel.

Merk: Citrus basert avfettingsmiddel kan forårsake misfarging og småblødninger hvis igjen i kontakt med vinyl og gummi for lengre perioder.

TRINN #7: nå som din motorrommet har vært helt skylles gratis til din sitrus basert avfettingsmiddel bruk din ren, tørr microfiber håndklær til tørk av undersiden av panseret ditt. Dette gir deg en sjanse til å rydde opp noen sta eller vanskelig å nå områder som du ikke har fått med din myk Bristol børste.

TRINN #8: med undersiden av panseret ditt rengjort og tørket, fjerne din microfiber håndklær som dekker Distributør cap og Dynamo. Ved hjelp av din tørr microfiber håndklær fortsette å tørke og spot Rengjør den gjenværende motorrommet. Sørg for å følge nøye med vanskelig å nå områder som du ikke kan har vært i stand til å rense med din myk Bristol børste.

Trinn #9: Når i motorrommet er blitt tørket og eventuelle gjenværende spot rengjøring er utført er du klar til å bruke din silikon basert balsam og protectant. Å holde en avstand på 6 til 8 inches fra motoren, spray silikon basert balsam og protectant på vinyl, plast og gummi komponenter i motorrommet.

Merk: For best resultat, må du vente 15-30 minutter før du går videre til trinn #10. Denne gangen vil tillate silikon basert balsam og protectant å mette anvendt overflater forlate lengre varig glans og beskyttelse.

Trinn #10: etter at du har brukt din silikon basert balsam og protectant på vinyl, plast og gummi komponenter i din motorrommet bruk ren tørr mikrofiber-håndkle til å tørke av eventuelle overskytende silikon basert balsam og protectant fra motorrommet.

Gratulerer! Du har nå med hell og riktig renset og betinget din bil motorrommet legge skjønnhet og verdi til din bil! Du vet vet hvor å riktig feilfri en motor. Å ha en ren og riktig betinget motorrommet er en flott måte hvordan å tilføre verdi til din bruktbil når selger.