Biler

6 tips i installere takgrind uten å skade bilens maling

Det er tider når innebygd lagring-systemet i bilen er bare er ikke nok til å bære bagasjen din utendørs. Og det eneste stedet at du enkelt kan sette ting er på taket. Dette er hvorfor takgrind har vært et viktig bil tilbehør for mange bil-eiere. Det er den beste måten å bære store, merkelig formede eller uhåndterlig elementer som bare ikke ville passer inne i kjøretøyet. Du må bare sørge for at deg remen alt riktig. Ellers kan ting ende opp å sprette av veien.

Når du installerer en bil takstativ, må du være veldig forsiktig ikke for å klø malingen på bilen din. Her er noen tips som vil hjelpe deg med å installere din bil takstativ uten å skade bilens lakk.

1. Vask bilen. Hvis bilen er dekket med støv, veien salt, tjære, feil og andre stoffer, er det lurt å vaske bilen første før installasjonen. Når du vasker bilen din, kan du unngå å bruke parabolen vask oppvaskmiddel eller såpe. Gjør ellers vil fjerne voks fra bilen og kan dekke dine billakk med virvel merker.

Du kan bruke to bøtter. En er for vann, og en annen for såpevann. Etter at du har såpeglatt ned ett avsnitt av bilen, dyppe og skyll svampen i bøtte med rent vann før soaping opp igjen. Dette vil minimere skitt som vil gå inn i såpeløsning som kan gni mot malingen på bilen din når du bruker såpe.

2. Tørr bilen. Etter vask og pass på å tørke bilen. Dette vil hjelpe det ser rent og hindre fordampet vannet fra å forlate bak innskudd eller vann flekker.

3. Jevnt voks og buff. Dette trinnet vil beskytte bilen fra skadelige elementer. Det er viktig å sikre at din biltaket har minst en god voksbelegget før du installerer takstativet.

4. Monter takstativet. Bare plass den nøye over til der det skal gå, men ikke installere det ennå. Du må sørge for at stativet er plassert riktig forlate en liten plass mellom stativ og taket.

5. Skjær strimler noen av vinyl. Når taket er installert, opprettes det en situasjon der visse støvpartikler, salt og fuktighet kan få fanget i der i base stolper gni det alle mot bilens maling. Dette er hva som forårsaker skaden som de fleste bileiere klage.

For å hindre at dette skjer trenger å sette et par klar vinyl strimler mellom taket og føttene til base baren. Dette er grunnen voksing taket av bilen er så viktig, fordi det vil gi beskyttelse mot vinyl. Det vil i tillegg gjøre vinyl stripe lettere for å skrelle av i fremtiden.

6. Bruke vinyl-film. Mens stativet er holdt, kan du bruke filmen ved å stikke ned én side først. Deretter, jevnt og fast skyver hånden gjennom vinyl til å presse ut små luftbobler. Hvis vinyl ikke er riktig glattet ut, kantene er ikke godt festet og luftbobler er til stede, det vil raskt løsner og støvpartikler kan lett bli fanget under vinyl strimler.

Etter en tid, og du vil fjerne vinyl filmen, ville du sannsynligvis se en lys lapp fra der den pleide å være. Dette er ikke noe å være bekymret fordi dette betyr at du bilen er bare skitten og lys lappen du ser er bare en ren plass. Bilen trenger noen rengjøring og voksing for å løse problemet.