Biler

Spare penger på bilkjøring

George Sandoz fortsetter hans mange penger å spare ideer i alle områder som påvirker våre daglige liv. Denne artikkelen omhandler flere måter å hjelpe bilist lagre, siden drivstoffkostnader har steget med en svimlende 1200% i Storbritannia siden 1974, og de er satt til å stige enda mer kraftig oljereserver bli oppbrukt. Spare penger på bilkjøring har aldri vært mer fokusert.

Mye råd er sunn fornuft, men det er alltid verdt minner oss om grunnleggende. Et enkelt emne som aerodynamikk, for eksempel er vanligvis oversett. Hvis du lar windows og sunroofs åpnes unødig, det er mye mer dra enn hvis du holde dem stengt. En strømlinjeformet bil er en effektiv bil.

Internett vil ofte gi nettsteder som vil Søk etter den billigste lokale servicesenter for deg. Og ikke start motoren før du er klar til å forlate. Det er utrolig hvor mange drivere starte bilen og deretter se på kart, sjekk det "telefonen og ransake gjennom i hanskerommet. Det er også den klassiske der bilen er slått over å få bilen varm å fjerne is. Dette er svært dyrt når noen kort spruter de-icer vil oppnå samme resultat i løpet av kort tid, og til en brøkdel av prisen.

En tidligere film og artikkelen har allerede flagget opp myk dekk, men det er verdt å nevne igjen. Ett estimat setter en deflation under anbefalte trykket av bare 3 psi vil koste ca 14% mer i drivstoff - selv på en motorvei. Holde bilen godt vedlikeholdt, og det vil være billigere å kjøre på lang sikt. Dette er viktig for alvorlige driveren oppsatt på å spare penger på bilkjøring.

Et annet element er vurderes sjelden konvertering til LPG (flytende petroleumsgass). Som drivstoff koster stige mer kraftig, kan dette ikke være dyrt alternativ det en gang var. Kostnad som skal endres over vil variere mye, avhengig av merke og modell av bilen. En grov tommelfingerregel ville være mellom £1200 og £2500. En beregning som er basert på hvor lenge du har tenkt å holde bilen, hvor mye drivstoff du vil bruke i den tiden og den beregnede kostnaden for at drivstoff vil snart fortelle deg om det er verdt fortsetter.

Dette stykket er en del av en serie på spare penger på bilkjøring brakt til deg fra George Sandoz, internasjonal forfatter. Det finnes andre artikler og filmer som produseres på en kontinuerlig basis å hjelpe coffers av George som er svært relevant for disse vanskelige tider.