Biler

Unngå overføring reparasjon med vedlikehold

Det er ingen tvil om at kostnadene ved en overføring reparasjon kan bli omfattende. Det forfalte beløpet ofte avhenger av hva deler trenger å være fast eller skiftes ut, og hvor mye skade har allerede blitt gjort. Men, det er en måte å prøve og unngå denne avtalen alle sammen. Ved å ta godt vare på kjøretøy og følger gjennom med alle nødvendige vedlikehold, investerer du i kjøretøyet og sin funksjon.

Full Fluid bytte

Vanligvis krever et kjøretøy en full fluid bytte mellom 30.000 og 60.000 miles avhengig av produsentens anbefaling. Hvis du pleier å sette betydelig km på bilen din i en kort tidsperiode, kan du vurdere å ha denne tjenesten gjort før heller enn senere. Husk at målet er å unngå overføring reparasjon og denne avtale koster mye mindre enn å erstatte hele systemet. Anser det som en smart forholdsregel.

En tekniker kroker opp en maskin til kjøligere linjene og starter prosessen. Eldre væsker pakkes mens nye, rene væsken legges. Fordi selve kjøretøyet brukes til å presse væske gjennom, det er ingen ekstra press for å få ting i gang. Dette er viktig som unødvendig press kunne forårsake et problem ned linjen. Gamle væsken er kastes og kjøretøyet skal være klar til å gå.

Delvis Service

En delvis service kan også hjelpe deg å unngå en kostbar overføring reparasjon. Kjelen fjernes og erstattes væsken inni. Dette betyr at noen av væsken forblir i systemet. For å holde ting kjører riktig, filteret erstattes også. Mens dette skjer, en tekniker ser over bilen og gjør minst en visuell inspeksjon av systemet. Hvis det er problemer, vil han eller hun la kunden vet hva som må gjøres. Målet er å gjøre det gjennom denne avtalen uten at du trenger en overføring reparasjon.

Neste gang du lage en avtale for vedlikehold eller tjenesten, ikke la kostnadene avskrekke deg fra å ha arbeidet som er gjort. Husk at denne kostnaden er alltid mye mindre enn en overføring reparasjon som krever utskifting av noen av de store elementene av drivverket. Selv i mindre deler pleier å være kostbart, og arbeidet er ganske arbeidskraft intensiv, legge enda mer til den totale kostnaden. Ta deg tid til å ta vare på bilen din. På hver avtale, kan du be om en inspeksjon slik at du kan ha en idé om hvordan det går og om hvorvidt du må ha ekstra tjenester som er gjort for å holde ting knirkefritt.