Biler

Hvor kan jeg kjøpe en bilen som parker selv?

Vel, pleide det å være at det var den vanskeligste delen av driver's test til parallell park, men nå i noen stater som du ikke engang trenger å lære at for å få lisensen. Hvis du er i California som jeg tror du kan ta din driver's test i en Lexus hvilke parker seg selv, og som teller. Jeg antar det er en måte å passere parallelt parkering test! OK så la oss snakke skal vi?

Nå da, la meg spørre deg noe; er du sikker på at du ønsker å eie en bil der parallelle parker selv, treff bremsen når du kommer for nær en fotgjenger, en annen bil eller et objekt i veien? Leder av PRIKKEN fortalte en gruppe studenter en MIT som han håpet de ville komme opp med nye auto-teknologi for å bidra til å stoppe antallet dødsfall har vi hvert år i vår nasjon. Google mener at 15-år fra nå de fleste av bilene vil drive seg selv, og de håper disse bilene gjøre det ved hjelp av deres teknologi åpenbart. Google er faktisk gå for det med deres autonome bilkjøring teknologi.

Forresten bør du se YouTube videoen "Ny teknologi er Eroding kjøring frihet" av Joe Hustein, foreleser, Stanford mekanisk produktdesign, co-direktør av Revs Program ved Stanford. Dette vil bringe deg helt oppdatert med de neste generasjonene av utfordringer vi står overfor på veien.

Den andre dagen, jeg var i Los Angeles sitter på en Starbucks Patio på vestsiden, en ganske fin nabolaget, og jeg vil si om hver 2 timer eller så, ca $1 milliard i biler kjørte forbi, noen veldig fin ritt, og vel, "masse 1-percenters" kan være den beste beskrivelsen. Uansett, en dame driver opp i en perle hvit Lexus SUV og gjør en perfekt parallell parkering jobb. Dessverre fortauskanten er ganske høy på grunn av stormen avløpsrenne, og selv om hun er i en SUV hennes passasjer ikke kunne komme seg ut på passasjersiden uten dinging bunnen av bildøren på fortauet.

Hvorfor hun parkere så nær fortauskanten - fordi hennes bil parallell parkert seg selv, og i dette tilfellet det innrettet seg med fortauskanten og andre biler. Det gjorde akkurat som det har programmert til å gjøre. En menneskelig driver kanskje har lagt merke til den situasjonen, og siden hun ofte går til at Starbucks, hvis hun hadde parallell parkert ved hjelp av sin egen kjøreferdigheter, hun ville ikke har parkert så nær fortauskanten så hennes passasjer kunne ha faktisk åpne døren.

Dette er et typisk eksempel på hvorfor vi ikke kan være helt fornøyd med self-driving bil funksjoner i minst et tiår framover. Derfor, vi må være nytenking våre strategier her, og mennesker trenger å lære å kjøre sine biler, og ja, parallelle park uten helt stole på datamaskinsystemet. Faktisk håper jeg du vil Vennligst vurdere alt dette og tror på den.