Biler

Hvis du skal kjøpe en bil i tide, lage du bedre de betalingene

Da jeg var på college, husker jeg noen av mine venner som er bekymret for at de ikke kunne gjøre deres bil betalinger. Så er hva de ville gjøre å skjule deres bil noen kvartaler unna der de bodde. De var bekymret for at repo man ville dukke opp før de kunne fange opp igjen på sine betalinger. Forresten, repo menn er ikke dumme, og de ser ofte to eller tre kvartaler unna uansett hvor personen bor å finne bilen. De også finne ut hvem vennene er av den personlige bak i betalinger ved hjelp av Facebook og andre sosiale nettverk, som sine venner kan være lagring bilen for dem.

Nok det å si med alt nytt utstyr som OnStar, GPS chips, automatisk tenning konsentrasjon, og alarm koding er det neppe fornuftig å kjøpe en ny bil med mindre du er sikker på at du kan foreta betalinger i disse dager. Hvis ikke det var nok, er det ennå en annen teknologi som du trenger å bekymre deg om. En som vil få deg fanget uansett hvor du kjører, eller der du parkere bilen. Selv om du kjører bilen rundt, kan en repo mann finne du av krysshenvisning din lisens plate på en liste over alle bilene bak på betalinger fra alle banker, og automaker datterselskap finansiering armer. La oss snakke om dette, skal vi?

Repo menn er "nå kjøpe lisens plate lesere som kan behandle 180.000 bilskilt per minutt," nå repo menn kommer krigen kjøring med en liste over biler bak på betalinger allerede inngått deres Kjørecomputer system, når de ser en bil-lisens som tilhører bil som er i steiler på betalinger, de følger det eller bare finne den parkert og hekte og taue den til banken eller selskapet kontakten holder lånet. Kilde: MIT Technology Review bloggen.

Nå da, repo menn har pickup-biler med slep barer som er skjult i sengen av lastebilen, men de kan lett utfolder seg i tre eller 4 minutter. Repo-man kan derfor kjøre rundt alle leilighetskomplekser, kjøpesentre, parkeringshus, stadioner, kinoer, og Walmart parkeringsplasser mens du ser hver enkelt lisens plate mot disse listene. Med en rask mannskapet på en eller to personer, kan de kontrollere bilen av lisens plate og merke og modell, og har den bilen tauet bare minutter fra å oppdage det.

Kanskje er dette grunnen banker og automaker finansiering armene er villige til å gjøre lav rente lån til folk som knapt kvalifiserer. Hvis de ikke betale, vil de plukke opp den bilen i morgen. Og det er akkurat som det er i vår teknologisk avanserte fremtid. Du kan ikke skjule fra Internett, og du kan ikke skjule bilen fra repo-mann. Vennligst vurdere alt dette, og tror på den.