Biler

LED lyser: fremtiden for energi-effektiv belysning!

Det 21st århundre alderen har vært vitne til endringer i nesten hver sektor og domenet til belysning er ikke annerledes. I dag, verden har gått langt utover høy intensitet utslipp (HID) lys / halogen lys, og er sterkt på vei mot fremtidens belysning: LED-lys.

Basert på sterkt talte prinsippet om energisparing, er LED illuminations fremstår som det mest levedyktige og kostnadseffektive alternativet for tilfredsstillende belysning behov. I dagens energi bevisst scenario, der hver dag vi møte mangelen på nye energiressurser, blir LED-lys brukt av folk for øvrig. Ikke bare dette, selv er regjeringen oppmuntre sine borgere å skifte fra halogen til LED-belysning, hjelpe dem til å justere med saker av energi knapphet.

Nå-en-dager, LED belysning er å finne høy program i nesten hver sektor inkludert hoteller, sykehus, jernbaner, SUVer, lastebiler, restauranter, etc. Disse lysene faktisk hjelpe i å spare nesten 50% av energikostnader i forhold til konvensjonelle kilder til belysning.

Selv om den opprinnelige kostnaden av disse produktene er relativt høy, bevise de svært kostnadseffektivt i det lange løp på grunn av deres energieffektivitet og lengre levetid. Videre, produktet er økologisk bevisste, avgir ingen skadelige utslipp av klimagasser, innebærer ingen spor av kvikksølv/arsen og kan være lett resirkuleres.

I hovedsak er besitter disse illuminations evnen til å generere omtrent like lumen energi på redusert varmespredning i forhold til HID/CFL/halogen lys. Videre, de kan installeres enkelt uten å involvere noen komplekse ledninger. Dette er grunnen til hvorfor de har fått stor popularitet som en populær oppgradering for off-road entusiaster, sufficing behovet av høy intensitet lys til en relativt mye billigere pris.

Disse illuminations konvertere effektivt elektrisitet til lys, og dermed gir mye lysere belysning med redusert drivstoff- og energiforbruk. Dette er grunnen til hvorfor området av off-road bruk funn LED lyser som det mest hensiktsmessige alternativet, effektivt erstatte halogen eller gjemte lys.

Mest i hovedsak, disse lysene ikke kreve kjøretøy for å opprettholde sin ON-tilstand for å levere høy intensitet lys. Siden forutsetning av makt av LED-lys er relativt mye mindre, kan noen ekstrabatterier som er installert i bilen enkelt levere den nødvendige kraften som trengs.

En annen grunn for den økende populariteten til disse lysene er deres lett kompatibilitet med en 12-24 V DC-systemet. Dette er en populær oppgradering for mange byggefirmaer og off-road entusiaster som krever sterkt lys til en mye billigere pris og er stadig mer effektiv. Derfor, disse lysene er definert som bedre erstatninger for konvensjonelle belysning i bilindustrien.