Biler

5 trinn til å velge et bedre auto-verksted

Uavhengig av om du var bare i en kollisjon, hvis du har en merkelig støy som kommer fra kjøretøyet som du trenger for å få sjekket ut, eller hvis det er ruting vedlikehold, er det noen felles ting bør du se på før du velger en auto-verksted. Den gjennomsnittlige forbrukeren brukes til å handle for det beste tilbudet, lese produktanmeldelser og å gjøre informerte beslutninger. Med online shopping- og sammenligning nettsteder flom Internett er forbrukerne blitt mer og mer avhengig av Web-området. Dessverre kan Internett være vanskelig å navigere når vi leter etter bil-reparasjoner. Det er ikke online prissetting verktøy tilgjengelig, det er ingen måte å vite at reparasjoner som er oppgitt er faktisk reparasjoner kjøretøy behov, eller garanterer at arbeidet vil bli fullført tidsnok. Det er derfor vi har satt sammen en enkel sjekkliste over ting som bør gjennomgås før du velger en body shop, automotive verksted eller en teleoperatør for saks skyld.

1) Er eier, partner eller daglig leder tilgjengelig til å snakke med før reparasjoner begynner. Mange ganger hvis en person i en lederrolle ikke finnes kan arbeidet lide. Også hvis du har noen problemer og en eier finnes ikke kan dette bli slitsomt når det gjelder å få problemer er løst.

2) Er eier eller leder villig til å gi deg en omvisning på anlegget før arbeidet begynner? En anerkjente automotive verksted eller body shop vil ha visse områder som du ikke har tillatelse til å reise rundt for forsikring formål men du vil fortsatt kunne vise dem fra terskelen. Dette vil gi deg en titt inn i anlegget, verktøy, og typen ansatte som skal arbeide på bilen din. Hvis en eller annen grunn forespørsel for en tur er nektet eller det er røde flagg under ditt besøk, anbefaler vi at du holde på utkikk etter et anerkjente automotive verksted.

3) Gjør hjemmeleksen din ved å spørre folk som faktisk har gjort forretninger med reparere anlegget du tenker på å gjøre forretninger med. Elektroniske ressurser er stor, men mange ganger review sites er pepret med vurderinger som er betalt for, laget av eierskap eller selv konkurransen. Av denne grunn vi alltid anbefaler å be om referanser som inkluderer siste arbeid som er fullført av completely upartiske tredjeparts klienter.

4) Gå med på magefølelsen. Mesteparten av tiden når vi har en veldig dårlig opplevelse, vi se tilbake og si "Jeg hadde en følelse av dette skulle skje". Våre instinkter er bygget inn i vårt DNA å holde oss ut av trøbbel, og en av de beste måtene å unngå feil er å gjøre vår lekser og lytt til magefølelsen din.

5) Ikke få late. Online verktøy og shopping har gjort oss glemme hvor viktig det er å gjøre våre lekser før du foretar store innkjøp beslutninger. Ikke la deg falle i denne fellen. Mens en snapin-beslutning kan virke som en fin måte å spare tid, tar det ofte mer tid og penger til å rette opp problemer som kunne vært unngått.