Biler

Nyttige tips for å hjelpe med kjøring teste nerver

Noen ganger, er undersøkelser og tester nerve-wracking. Som det er noen ser og dømmer din hver bevegelse, vil dette gi deg følelsen under press. Hvis du har en kommende eksamen, og du er bekymret for det, så du må huske at du ikke er alene. Selv om de fleste bilførere tror de er den beste driveren på veien, har alle bilførere på veien tatt leksjoner på et tidspunkt. Det finnes millioner av drivere på veien, og de har alle hatt dagen med en D.S.A sensor.

Når det gjelder å hjelpe til med test nerver, har du å vite at det er noen måter å overvinne den. Utfordringen her vil være å holde rolig og opprettholde kontroll over nervene. Følgende er måter på hvordan du kan løse dette problemet.

Hvordan hjelpe med kjøring Test nerver

Tillit - alltid tror at din instruktør eller skolen vil aldri sette deg i test hvis du ikke ennå en god sjåfør. I løpet av din kjøring leksjoner, er du lært om tingene som du trenger å gjøre, så det er ingen grunn for deg å få panikk. Alt du trenger å gjøre er å vise til sensor at du er i stand til, og at du fortjener være bak rattet på en bil og å eie en lisens.

Være en positiv tenker - du må være trygg for å få hjelp med kjøring test nerver, og du bør være positive-tenkende. Du bør også bruke tid forestille deg selv og tenke på tingene som du trenger å gjøre på veien, slik at du kan passere eksamen.

Praksis puste øvelse - gjør det vil lindre stress som du føler for din kommende førerprøven. Fokusere på inhalerer og puster-puster som vil gi deg en beroligende og beroligende effekt. Fortsette å gjøre det til du føler at du er allerede avslappet. Disse øvelsene kan praktiseres på din kjøring leksjoner, få nok luft i dem lungene.

Spiser banan - før du tar eksamen, bør du spiser banan. Denne frukten er super mat for studenter med kjøring som er i ferd med å ta eksamen. Banan anbefales på grunn av frukt å være rik på vitamin B som er vist seg nyttig i avslappende nervene. Den inneholder også tryptofan som er en type protein som kroppen konverterer til et hormon som heter serotonin. Dette hormonet ville holde deg i godt humør.

Unngå mat med koffein - koffein kan øke ditt nivå av angst spesielt under stressende scenarier. Dermed, bør du avstå fra å ta noen matvarer eller drikke som har koffein.

Kjøre på samme måte som du gjøre som en student, når du er i ferd med å ta sjåfør test, du må anta at det er bare en vanlig dag og prøve ikke for å gjøre det en massiv ting.

For å oppsummere, kan du huske trening og teknikker du lære på din kjøring leksjoner.

Spørsmål din instruktør med spørsmål du har, de har et ansvar for lærer deg.

Plukke sine hoder for informasjon (de vet mer om det enn du).

Fortelle din kjøring skolen svak poeng du tror du har på driving lessons før, disse problemene kan være så behandlet i god tid, gi kjøretiden instruktør å lære du og vite dette er dekket vil oppmuntre deg.

Litt fokusert forskning selv kunne bevise avgjørende, det er mange av informative nettsteder på Internett og timene som er utført vil gå en lang vei, prøve forskjellige kjøring skoler nettsteder for dette, holde det avslappet skjønt, ikke for intensiv. Følg disse trinnene, og du vil være på hva Driving Standards Agency samtalen forsvarlig kjøring for liv og bølge leksjoner farvel.