Biler

Jaguar xj går den ekstra mil

Jaguar XJ har eksistert siden 1968, men dette er første gang at produsenten har virkelig overhalt sin legendariske modell. Jaguar hevder å tilby "rask, vakre biler", og XJ synes å har blitt injisert med en bit av den ekstra ildkraften, mens skarphet opp ser og gjenværende overlegen i kvalitet.

Styling

XJ ser futuristisk på ryggen med en snarling, men raffinert, dyr blikk på fronten; viser av sin glitrende grill pent. Det har blitt designet nøye med slanke linjer å nå ut fra frontlyktene på midten og reappearing på baksiden. Side, XJ er også utformet som et punkt for å skjære gjennom luften. Det viker ikke ikke unna kontroverser i ser avdeling, foretrakk å innse det på hodet - som er admiral.

Kvalitet og funksjonalitet

Indre av en XJ er et vakkert sted å være i time etter time med reise. Det ser fantastisk i svart og føles som du er pilotering et militære jetfly i stedet for en gatemodell; som luften vents ligne jetmotorer. Senteret konsollen er elegant og raffinert som du ville forvente, men kan lide av refleksjon på den odde anledningen solen kommer ut.

Elektronisk regulerbare seter tilbyr praktiske, men det er behagelig av setene de opererer som gjør en god tur. Benplass i ryggen i svimlende og takhøyden vil ikke være funnet for lett enten. Utsiden av XJ er fantastisk, men komfort og kvalitet i interiør betyr du tankene ikke å være inne.

Ytelse og økonomi

Dette er hvor Jaguar har som mål å ha stor respons og mye glatthet som du går opp gjennom girene. Den har oppnådd dette godt med uanstrengt tempo og raffinement å støvel. Som alle store biler diesels er virkelig hva selger og det vil være noe annerledes her. Alternativer for diesel er bemerkelsesverdig rolig, men likevel gi deg nok punch å få fra 0-60 mph i rundt seks sekunder. Videre, i offisielle tester kan de gjøre 40 mpg, som tilbyr stor økonomien for slik en stor salong.

Tur og håndtering

Håndtering er ikke alltid beste for en stor Jag, men XJ glir uanstrengt rundt hjørner. Den styringsaggregater subtilitet guider deg rundt uten å gjøre du tenke for mye om det. XJ vil gjøre lange reiser blek i fjernt minne til tross for det faktum at den har en fastere tur enn du skulle tro fra tidligere inkarnasjoner. Hvis du vil komfort, vil ikke du finne bedre i sin klasse.