Biler

5 store fordeler av flåten sporing for store bedrifter

Bilpark sporing er den primære metoden for store transport selskaper for å opprettholde kommunikasjon med ett eller flere av sine biler i sanntid. Å bruke state of the art GPS-teknologi, er enhetene i stand til å finne, erkjenner og administrere kontakt rapporter med en gruppe av et selskaps flåte av biler. Fleet management systemer har en bevist banerekord av sterkt forbedre resultater posten av transport bedrifter som bruker effektiv sporing og kommunikasjon. Følgende er fem største fordelene av tracking-teknologi for innholdsrik forretningene.

5) I det 21. århundre er det integrert for alle typer drift, spesielt store transport selskaper som kommer under alle typer gransking fra energi landmålere, å bli sett til å være miljøvennlig. Gjennom spare drivstoffkostnader, kan karbon-utslipp bli sterkt redusert - betyr gode nyheter for selskaper, klienter og miljøet.

4) En stor fordel med å gjennomføre noen form for GPS-sporing er i betydelig reduksjon av svaret timene å ringe outs fra kunder og klienter. Ofte sitert som en av de fremste prioriteringene for alle typer kommersielle virksomheter, styrker bedre responstid og virkningsgraden vesentlig klient tillit og generelle forretningsforbindelser.

3) Dette er spesielt tilfelle for transport firmaer som kan være ansvarlig for å overføre store mengder verdifulle varer sikkerhet er alltid et problem for enhver form for virksomhet. Flåten sporing systemer kan sterkt redusere risikoen for bil tyveri ved å holde en nær kontroll av et gitt kjøretøy plassering. Hvis verste skjer og et tyveri tar sted, vil systemet være i stand til å finne ut nøyaktig hvor og varsle myndighetene.

2) Produktivitet er nøkkelen til suksess for enhver bedrift. GPS-basert bilpark sporing kan spesielt øke effektiviteten av et stort selskap utdata mens på samme tid instilling tillit i selskapet, klient og driveren. Nøyaktighet i å finne og å holde oversikt over hvert enkelt kjøretøy i en flåte er integrert den jevne driften av en transport virksomhet. Produktivitet påviselig kan økes ved å gjøre bruk av denne tid og penger å spare teknologi.

1) Flåte sporing systemer kan lagre selskaper betydelige pengesummer. I tillegg til de betydelige skattemessige fordelene ved å holde nøyaktig oversikt over ansatte førerens på vakt og off plikt tid, teknologien kan redusere drivstoffkostnader ved å observere en forsiktig våke over forbruk, effektivitet og ut av tjenesten kjøretøy. Gjennom anerkjente studier har det blitt bevist hinsides all rimelig tvil at transport selskaper er i stand til å tape penger gjennom ikke-planlagt kjøretøy reparasjoner. Selskaper kan holde av factoring i sannsynlig vedlikeholdskostnader, spore sine finanser på veien, og av den.