Biler

Montering vinterdekk og å ta vare på veiene

Folk debatt ofte om hvorvidt vinterdekk er nødvendig, men de kan være en stor forandring å gjøre hvis været blir virkelig dårlig. Det kan også avhengig av hvor du bor, hvis du bor på en bratt bakke eller på høy bakken der regn og snø ville være mer fremtredende, så det ville være en svært nyttig ting å gjøre. Vinterdekk har noen gode kvaliteter, og kan lagre skaden til sommer-dekk også.

De fleste mennesker gjør bryteren til vinterdekk i løpet av November og desember tid når vinteren begynner å sette. Vinterdekk bør bare monteres når temperaturen ute er mindre enn 7 grader Celsius ellers sommer dekkene skal monteres som de vil gi det beste grepet. Det er best å passe dekkene på en rolig dag når regn eller snø ikke finnes; Du kan ta dem til en garasje skal monteres av en profesjonell. Når har vinterdekk montert, er det best å kontakte selskapet ditt for å sjekke om de trenger å bli informert som noen krever deg.

Sammenlignet med vanlige dekk i dårlig vær vinter dekk er ment å stoppe din kjøretøy 11 meter før et sommer dekk ville være i stand til å stoppe når du reiser på 20 mph på en isete vei. Alle bør være mer forsiktig og kjøring i dårlig forhold og med ekstra grepet av disse dekkene ville gjøre reisen tryggere. De vil også siste 2-3 vintre hvis tatt vare på og bruke disse for et par måneder vil også spare ekstra slitasje på din vinterdekk. Mars tid er vanligvis når det begynner å varme opp i Storbritannia og er når folk ofte gjør bryteren.

Så vel som tar forholdsregel for å ha spesielle dekk utstyrt for ekstra sikkerhet finnes det ulike andre måter å forberede seg på vinteren. Det er alltid en god idé å pakke noen viktige i oppstart; de lagres unna så ikke påvirker deg men kunne bare komme til nytte. Noen elementer bør inkludere mat, vann, et teppe, varmere klær og en spade. Også sjekke batteriet som dette er en av de høyeste årsakene til sammenbrudd i løpet av vinteren. Juster dine kjøreferdigheter, gå saktere i løpet av is og snø er viktig så bare sette av litt tidligere å være på gang. Holde en god avstand fra deg selv og bilen foran, selv med vinterdekk å være på den sikre siden.