Biler

Advarsel tegn å se etter når shopping for en billig brukt bil

Når du er på utkikk etter en billig brukt bil å kjøpe, må du være klar over noen av varselsignaler på at du ikke får en god avtale. Uærlig selgere utnytte folk som ønsker å kjøpe billige biler og tære på dem. Følg dine instinkter og bruke sunn fornuft for å unngå mange svindel.

For godt av en avtale

Når pengene er stramt, er det lett å bli tatt av en avtale som virker for godt til å være sant. Hvis du finner en bil som er priset et par hundre dollar under den gjeldende markedsverdien som fremgår av KBB eller Edmunds.com, kan så du få en god avtale. Hvis du finner en bil som er priset tusenvis under den gjeldende markedsverdien, er du får scammed, uavhengig av hulke historien gitt til kontoen for den lave prisen. En rekke problemer kunne eksistere med bilen. Det kan ha en vasket tittel fordi det ble erklært en restverdi kjøretøy i en annen stat, eller det kan være en stjålet kjøretøy. Bilen kunne ha betydelige mekaniske problemer, og selgeren kan være håp om at stor blind du til bilens problemer lenge nok for deg å hånd over kontanter. Ikke bli tatt av en avtale som er utrolig bra, fordi du kan garantere at du ikke vil være glad i det lange løp.

Elektronisk svindel

Det er mange flotte bruktbil tilbud å bli funnet på Internett, men det er mange svindel også. Hvis du bruker en auto auksjonen området, for eksempel eBay Motors, bare avtale på nettstedet. Noen ganger uærlige mennesker vil hacke området for å få e-postadressene av budgiverne, og deretter sende en e-post hevde budgiver har vunnet auksjonen, å spørre ytterligere handling. Bare avtale på nettstedet, som det er noen legitim grunn hvorfor en faktiske eBay selger ville velge å kommunisere uavhengig i stedet for å gå gjennom nettstedet, som beskytter både kjøper og selger.

Ikke kjøpe en bil til du har besittelse av det. Dette høres ut som en no brainer, men folk er ofte lurt online av en selger utgir seg for å selge en bil og ber om at pengene er betalt gjennom en wire service eller et forhåndsbetalt kredittkort. Begge disse typer transaksjoner er vanskelige å spore, og hvis du ikke allerede har bilen i din besittelse før du foretar betalingen, du sannsynligvis aldri.

Du bør også være skeptisk til en selger som skal bare bruke en bestemt escrow selskapet for å avtale gjennom. En legitim deponeringstjeneste kan beskytte både deg og selgeren; du betaler penger til escrow service, og når du får pengene, escrow service release-utgaver penger til selger. Du må imidlertid forsikre at deponeringstjeneste er legitimt før du betaler dem penger. Hvis deponeringstjeneste er ikke legitimt, de kan være i arbeid med selgeren, eller de kan være selgeren, i så fall vil du ikke få bilen og vil du ha mistet pengene dine.