Biler

Slik klargjør bilen for vinteren

Det er svært viktig å ta litt tid til å forberede seg bilen skikkelig til vinteren. Det er ingenting mer irriterende enn å få i bilen bare for å oppdage at den ikke vil starte - eller at det ikke fungerer helt som den skal. Ved å ta en proaktiv tilnærming og klargjøring bilen for vinteren, du kan støte færre problemer enn de som bare behandler deres bil det samme uansett hvilken sesong det er.

I denne artikkelen skal vi se på de fem viktigste måtene der du kan forberede bilen klar for kalde, harde været denne vinteren:

Topp opp din frostvæske: sjekke om bilens frostvæske er toppet er svært viktig. Som de fleste motorene er vannkjølt stole de på en strøm av vann for å fjerne varmen som de opererer. Hvis kjølesystemet i bilen fryser, ikke vil strømme gjennom det og bilens motor står en sjanse til å over-oppvarming - selv om temperaturen ute er under null!

Sjekk skjermen vask er full og & vindusviskere er i god stand: Når gritters er ute i kraft å holde veiene gratis av is og snø, kan du være sikker på at overflødig veien salt vil virkelig gjøre et rot av din frontruten. Derfor er det viktig å sikre din frontruten kluter er i god stand - og at skjermen vaske flasken er full, med en frostvæske additiv der det er nødvendig for å hindre flasken fra fryser opp.

Bære en isen skraper: en isen skraper er et flott verktøy for å holde i bilen - du vet aldri når det kommer hendig! Når du går for arbeid om morgenen eller etter at bilen har blitt satt i en parkeringsplass i en lengre periode, vil det danne et lag av is. Den beste måten å fjerne is raskt og trygt er å bruke en isen skraper - du kan plukke dem opp fra supermarkeder og motorveien bensinstasjoner.

Vinterdekk: I enkelte områder av Storbritannia hvor snø og is på veiene er et stort problem for en stor del av året, vinterdekk er et flott tilbehør som passer til din bil. Spesielle vinterdekk bruke forskjellige slitebanen mønstre for å sikre at bryte avstander på snødekte eller isete overflater er så kort som mulig, og at grepet er tilstrekkelig for forsvarlig kjøring.

Snø kjeder: der vinterdekk er upraktisk eller dyrt, snøkjettinger er et ideelt alternativ. De kan monteres til normal hjul og dekk som, og når været tar en tur til verste!

Disse topp fem tips bør holde bilen på veien og deg selv og dine passasjerer trygt i løpet av vinteren i år.