Biler

Når det blir kaldt, bli drivere organisert

Så langt denne vintersesongen vi ikke har opplevd temperaturer eller værforhold hvor som helst i nærheten av til sub-zero nivåer av de siste to årene.

Til tross for dette har temperaturen fortsatt regelmessig dyppet under 7 grader Celsius, avgjørende temperatur pløie-tak som kan redusere ytelsen til bilen og dekkene.

I tillegg til dette været har eksperter spådd at temperaturer midten av januar og tidlig februar er angitt å plummet, å sette enda større belastning på dine kjøretøyer.

Så spørsmålet er, hvordan kan en bileier beste se etter sikkerheten til din passasjerer, og effektiviteten av bilen? Nedenfor har jeg listet opp noen av de vanligste alternativene for å opprettholde sikkerhet og ytelse i kaldt vær:

Bilbatteriet - økt bruk av lys og varme i kulden mørke vintermånedene dramatisk øker stress belastning på biler batteriet, spesielt hvis bilen er parkert utenfor. For å bekjempe å være igjen med et tomt batteri og strandet på en motorvei, kan du prøve å redusere tiden du bruker din elektrisk anlegg. Prøve å unngå night time kjøring som det vil mest sannsynlig være på sitt kaldeste og bruk av lys og varmeovner vil være en nødvendighet. Når det gjelder bil oppvarming, være minimal med din behandling, skru av varmen bare å fjerne den fremre og bakre frontruter og å varme bilen midlertidig.

Frostvæske - frostvæske er en kjemisk blanding som hindrer vann i motorene kjølesystem fra fryser opp. Hvis det skulle fryse kan du stå overfor alvorlige skader ikke bare radiator din bil, men også andre motoren komponenter, som vi vet når vannet fryser den utvides. Å sikre bilen har den rette balansen av frostvæske og vann er grunnleggende for å sikre at du ikke opplever tap av ytelse i vintermånedene. Heldigvis er det også en av de billigste tingene du kan kjøpe å hjelpe optimal ytelse av kjøretøyet.

Snø sokker - Ja du leste det riktig, og ja de gjør akkurat hva det står på tinn. Snø-sokkene lages fra en sterk tekstil materiale som kan bokstavelig talt trekkes hver av din dekk (som sokker). Snø sokker tilbyr en stor pris insentiv i forhold til snø dekk eller kjeder, men selvfølgelig du kan bare bruke dem i snøen så hvor mye bruk du får fra dem er begrenset. I tillegg til dette er den anbefalte maksimale hastigheten for snø sokker 50 MPH.

Snøkjettinger - et lignende konsept til snø sokker, snøkjettinger er regnet for å gi maksimal trekkraft når du kjører gjennom snø og is. Vanligvis solgt i par, og montert på drivhjulene av bilen, selv om de kan også monteres på alle hjulene på en bil. Den maksimale hastigheten for snøkjettinger er 20-30 mph, kjører for fort med dem som en vanlig årsak til de mislykkes. En stor ulempe av kjeder er at de krever mer forsiktig passende da snø sokker selv om ikke så mye krefter som passer helt nye dekk. Snøkjettinger er trolig den mest ekstreme demonstrasjonen av økende trekkraft til å forbedre kjøreegenskaper og stabilitet på veien.

Vinterdekk - populariteten til vinterdekk har økt fra år til år spesielt for eiere av bilen gjør som er beryktet for tap av ytelse i dårlig vær. Eksperter anbefaler vanligvis at du bytter til vinterdekk øyeblikket temperaturen dips neden 7 grader. Grunnen til dette er at under 7 grader gummi som hjulene er laget av blir vanskeligere, noe som gir mindre trekkraft til bakken og gjør håndteringen av bilen mindre stabile.

Vinterdekk bekjempe dette tapet i håndtering ved hjelp av en annen sammensetning av gummi som beholder sin fleksibilitet i lave temperaturer, dekkmønsteret på vinterdekk ytterligere forenkler denne fleksibiliteten. Resultatene av passende vinterdekk er bedre bremsing og trekkraft i mest farlige værforhold inkludert ekstrem kulde, snø, is og våt veier.

En annen stor fordel av vinterdekk er at de kan stå på gjennom hele året, særlig ettersom Storbritannia ikke er vanligvis velsignet med glohet somre (enda mer så i nordlige ekstremiteter av landet).

La bilen stå - hvis ingen av alternativene ovenfor passer deg så kan det være et helt billigere alternativ for å bare la bilen stå helt og bruke føttene. Selvfølgelig kan dette bare være et alternativ for korte avstander.