Biler

Din enkle guide om hvordan du endrer at dekk

Hver enkelt av oss er bundet å erfare et flatt dekk på et tidspunkt i løpet av våre liv. Uansett hvor godt du opprettholde din kjøretøy; et flatt dekk kan være uunngåelig til tider. Det er alltid viktig å vite bare hvordan å håndtere denne situasjonen. Å noen av du er dette å vite hvilken person i din telefon-boken kan komme til unnsetning den raskeste. Men for fleste av dere krever denne situasjonen litt mer kunnskap.

Skifter et dekk kan være en skremmende oppgave for alle, enten du er mann eller kvinne, utføre oppgaven alene for første gang kan være skremmende. Det er alltid viktig å vite nøyaktig hva du skal gjøre hvis du skulle finne deg selv i denne situasjon.

Først og fremst må du finne et trygt sted at du kan endre din dekk. Dette må være en plan overflate og din farelys skal stå på til enhver tid.

Du bør nå gå til bagasjerommet på bilen og ta ut reservedeler dekk og jack. Disse tingene bør alltid være i bilen i tilfelle av alle nødsituasjonen, er det alltid viktig å sjekke dette før du drar ut på en lang reise.

Før du går rett fremover og forsøk på å løfte bilen, må du kontrollere nøyaktig hvor du plasserer jack. For de fleste biler bør det være et lite merke bak hjulet brønner som vil indikere dette; Sjekk din bruksanvisninger for avklaring.

Når dette er på plass som det er nå tid for å øke kontakten til støtter det bilen. Du skal nå begynne å fjerne dekslene og løsne nøtter rundt dekket. Du absolutt trenger å bruke fastnøkkel (noe som bør også forbli i bilen til enhver tid) å med hell løsne disse nøtter. Husk at du må slå dem mot klokken for å lykkes.

Nå er det på tide å pumpe opp kontakten slik at dekket er helt av bakken. Du vil være i stand til å fjerne resten av nøtter på dette punktet for å fjerne rent dekket.

Det er nå tid for å skifte dekk med Reservebatteriet, må du ta vare og justere kanten av reservedeler med hjulet bolter. Når dette skjer, stram nøtter før de er fullstendig sikker. Du kan bruke skiftenøkkelen her å sørge for at alt er montert riktig. Når du er trygg du kan nå lavere bilen.

Det er det. Du er ferdig! Dette er som rir en sykkel, ærlig, når du har gjort dette et par ganger (helst med tilsyn i begynnelsen) du aldri trenger å bekymre deg om et flatt dekk igjen.