Biler

Med alle superbiler til å velge fra, hvorfor betale på en porsche 911?

Porsche kjørende erfaring

Mange Supercars ser bra ut, mange drive godt, og mange kan ha sine linage spores tilbake til en racing arv. Få superbiler men har alle disse, så vel som å ha den rolige forstå at de er beste i sitt felt. Porsche 911 vekker oppsikt uten å måtte ty til issørpe utvendig linjer som sett i en Ferrari eller Lamborghini, vekker en lidenskap i driveren som bare ikke kan bli funnet med en Mercedes CL, kanne lene på en arv på en måte som en Audi R8 finner umulig og utstråler tillit til at det er mekanisk overlegen alle Aston Martins.

De enkle rene linjene i en Porsche 911 har ikke endringer mye gjennom årene, med god grunn. Ren figuren er perfekt for å skjære gjennom luften og har ikke hatt å ty til gimmicker eller redesignet for å forbedre dette. Et par forskjellige Porsche-modeller har angitt markedet de siste årene, men den marquee-modellen har vært konstant, 911.

De som har hatt så heldig å kjøre, enn si å eie en Porsche 911, forkynne om biler-eleganse og håndverk, men mest av alle sine håndtering og ytelse som står hode og skuldre over alle andre superbiler. Touch du mottar gjennom hjulet etterlater deg i den trygge forståelsen at du er i total kontroll. Styringsgruppen er sublim, gi ut signaler som lar deg til å reagere og når reaksjon er nødvendig, håndtering er kraftig mottakelig.

Ytelsen er bemerkelsesverdig. Det tordner til 60 mph i ca 4 til 5 sekunder, avhengig av modell, og vil ta deg til den berusende toppfart på over 170 km/h bør du føler behov for å eksperimentere med sin eye popping makt. Det er bare spennende å kjøre. Brølet fra motoren vil gjøre folk stopp og sjekk med munn åpne som du forsvinner inn i natten.

Komfort-nivå er også høy med Porsche. Bilen er helt hjemme growling rundt i trafikken, og du vil finne det enkelt å kjøre og derfor lett å leve med. Noe du også få, i motsetning til med "noen" italienske super biler er fantastiske pålitelighet. Tyskerne vet hvordan du gjør dette bedre enn noen, og ettersalgstjenesten vil være en pålitelig som bilen selv.

Historie

Porsche introdusert 911 så tidlig som 1963. De ønsket en spesiell bakre Motors superbil som var både praktisk å kjøre, men ikke gir avkall på ytelse. Porsche fortsatte å bygge og utvikle 911 gjennom årene, men har holdt seg trofast til den opprinnelige konseptet og design.

Porsche 911 var høyest plasserte superbil i bilen av tallet målingen av den globale bilindustrien valg Foundation og bare slått av ikoniske familien Favoritter slik den Model T, Mini, Beetle og Citroen DS.

Sin levetid og fortsatt høyt salg gjør 911 uten tvil den største supercar gjennom tidene.

Hvorfor kjøre en 911?

Porsche 911 er toppen av rekkevidde Porsche-modellen. Porsche har klart å produsere populære "lettere" biler som Boxster, som har sine meritter, men hvis super bil ytelsen du er ute etter, så 911 er det eneste reelle alternativet. Cayenne vil tilby et bedre nivå av praktiske og i seg selv har en relativt fantastisk ytelse, men når alt er sagt og gjort, dens en familiebil. Porsche 911 handler om deg og tiden du har bak rattet. Dens om moro i å få til B fra A og om hva folk tenker på deg når du er der, og klatre ut av slike fantastiske sportsbil. Dersom du skulle ankomme i et skinnende italienske tall eller en trygg engelsk arbeidshest, vil oppfatningen av dere være helt annerledes enn en 911. Du vil gå inn i striden som bærer med deg kvalitetene som 911 har bidratt til å sette mot, eleganse, diskret overlegenhet og mest av alt, du viser at i å velge en 911, du forstå de finere tingene i livet og ekte, varig kvalitet.

Konkurrenter

Ferrari, Lamborghini, Aston og Audi R8 er alle fantastiske, og alle har sine vinnere. Audi har en ypperlig 4,2 liters motor, og har fire hjul stasjon. Det er en sprudlende sportsklær med en skarp moderne utseende som vil muligens se datert i noen år. Aston Martin tilbyr en gentile britiske synspunkt på supercar, og italienerne er litt i ansiktet med deres Ferraris og Lamborghini og er kanskje det eneste alvorlige alternativet til en Porsche 911.

Det finnes også spesialiserte superbiler laget av mindre selskaper som er verdt å vurdere, for eksempel Zonda og Saleen hvis du er ute etter litt individualitet. Det er også tilbyr fra Japan som har forsøkt å lage en bulk i superbil markedet som Nissan GT-R.

Men, de som vet om biler, kjøpe en Porsche 911.

Hvilken modell?

Du kan ikke gå galt med en Porsche. Det eneste valget er mengden av kraften du trenger og derfor, hvis du går for turbo-modellen. Carrera 4 modeller også skryte hele fire hjul-stasjonen for ekstra trekkraft. Oppføringen modellen vil utvikle 320 bhp mens turbofunksjonen hender du en tennene knuste 420 hk.