Biler

Ettermarkedet frontlykter: et skritt mot å gjøre din ride trygg og stilfulle!

Bilindustrien belysning markedet er i dag fylt med et stort antall ettermarkedet frontlys alternativer å velge mellom, inkludert det elegante LED frontlykter, stilig euro frontlykter og stilig projektor kjørelys. Avhengig av dine behov, kan du velge mellom alternativene like levedyktig frontlys. Du er ikke lenger nødvendig å begrense deg til kjedelig og gulaktig frontlyktene for din bil.

Innføringen av ettermarkedet frontlys tilbehør og produkter gjør det mulig for deg å ikke bare forbedre det visuelle utseendet på bilen din, men også forbedre din kveld kjøreopplevelsen drastisk. Disse illuminations er bundet til kjøretøyet ditt stand bortsett fra resten. Enkel å installere, disse custom Forlykter kan installeres uten noen tidligere mekaniske ferdigheter. Videre frontlyktene er på linje med PRIKK/SAE standarder, gjengi det en helt problemfri gratis oppgradering og oppsett.

Euro baklykter skiller seg ut som en av de mest foretrukne ettermarkedet belysning alternativene. Også referert til som altezza lys eller klart baklykter, er disse ettermarkedet frontlykter kjent for sine høy holdbarhet, enkel installasjon, og muligheten til å forbedre utseendet på et kjøretøy umåtelig. Euro illuminations er tilgjengelig for et stort antall modeller og gjør, som Honda Accord, Toyota 4Runner, Ford Explorer og mange flere.

På den annen side, tjene projektor illuminations som det mest effektive ettermarkedet frontlys alternativet når de vurderer både stil og funksjonalitet. Også referert til som angle eyes eller halo frontlykter, er disse laget i lys lyser opp veien effektivt, og dermed fører til at driveren til å kjøre trygt selv om natten. Videre, de er tilgjengelige i et stort utvalg av kule design å velge mellom for styling kjøretøyet. Disse illuminations prosjektet en lysere bjelke enn noen andre fabrikken frontlys, å gi en bedre visjon under enhver tid på dagen.

Viktigst, krever innlemmer denne elegante endringen i kjøretøyet ikke noen form for boring, skjæring, eller maleri. Alt du trenger å gjøre er bare skru installerte fabrikken lysene og skru i euro/jdm frontlyktene i stedet. Om, i de fleste tilfeller, pærene forblir liknende i begge typer belysning oppsett, gjør bruk av klarere linse i ettermarkedet frontlykter pærene være mye skarpere.

I dag, har et stort antall populære bedrifter kommet opp med utmerket belysning alternativer, som ikke bare gjør turen stilig men også sikkert. Men før du får en ettermarkedet frontlys oppsett for din bil, sørg for at den er kompatibel med fabrikken laget HID-lys oppsett.