Biler

Lavpris transport

Transport er slik et viktig tema at mange mennesker vet så lite om. Mange av oss har alternativer som kan redde oss penger men ikke lære om disse alternativer til kostnadene byrden blir smertefulle, hvis vi noen gang å lære av dem.

I 2008, jeg satte mitt obsessive sinn å arbeide og begynte å lære om alle alternativene jeg måtte flytte meg, min familie og mine ting nedover veien. Det er mishager hvordan uvitende jeg var bare kort tid siden og på hvor langt jeg har kommet i min oppmerksomhet de siste årene. Jeg liker å snakke med folk om deres transport og plukke på tro som driver sine beslutninger. Jeg er virkelig overrasket over hva folk synes som skjer i denne verden. Mange folk tror det er en konspirasjon som er drevet av oljeselskapene (jeg ikke sier om eller ikke jeg tror), eller at elektriske biler ikke har noen makt, at naturgass kan bare varme våre vann og koke maten og at etanol er best for å få bortkastet.

Jeg virkelig hatet å søke gjennom hauger og hauger av søppel info på Internett; Jeg hatet fora mest. Jeg har slitt gjennom klasser, bøker, nettsteder og personlig prøver ut forskjellige typer kjøretøy å gjøre meg kunnskapsrik. Energi er overalt, og den kan brukes i en rekke måter å flytte oss og våre ting rundt denne lille planeten. Jeg har en lidenskap for å lære om transport og jeg vil at andre skal ha tilgang til informasjon som jeg finne langs min vei, så grave i og finne ut hvordan å spare penger på hjul.

Her er noen spare penger biter for deg å tygge på, gjerne få mer i dybden info ved å navigere til hjemmesiden og deretter gjennom resten av området.

Alternative drivstoff ikke er godt forstått av nok folket. Det er ofte sant at du vil betale mer forhånd for et nytt kjøretøy som bruker noe drivstoff enn bensin. Også ofte sant er at du aldri kan spare noen penger i levetiden av alternativt fueled kjøretøyet (tror Prius) versus tilsvarende bensin-drevet.

Elektriske biler kommer i alle typer og størrelser, og kan ha et beløp av rekkevidde og makt kan du råd til. Hvis du har $130.000 kan du kjøpe en Tesla modeller S. På den andre enden av skalaen, kan du få en Eldrift kit for sykkelen for godt under $1000.

Etanol er en fantastisk drivstoff for folk som hater allerede mais produkter (etanol har blitt kritisert for driver opp kostnadene av korn). Flex-fuel biler kan gjøre bruk av etanol og forskjellige blandinger av etanol og bensin, men hvis du ikke bruker din avfall grønnsaker til å lage din egen etanol, du kommer ikke til å spare penger.

Bensin biler er fortsatt rimelig valg for folk flest. Spesielt siden vi allerede har betalt for infrastrukturen. Selv om bensin er en "skitten" drivstoff, og vi skal kjøre ut av det en dag, er det fortsatt mulig fra en kostnad synspunkt. Best alternativet for å spare penger på en bensin-drikking bil er å holde seg med en høy mpg-kjøretøy som er masse produsert og lett å arbeide på.

Komprimert naturgass (og flytende petroleumsgass) kjøretøy kan fås brukes på en betydelig reduksjon i prisen. Tilgjengelig fra private fester og flåten auksjoner, kan du finne Honda Civic GXs og Ford Crown Victoria CNG kjøretøy for vesentlig mindre enn de koster nye. Ved å kjøpe en bruktbil på CNG, stå du en mye bedre sjanse til å spare penger på driftskostnader i forhold til bensin-drevet i papirformat.