Biler

Det er nå tid for å få din billige dekk

Bilistene er alltid på utkikk etter måter å spare penger. Den drastisk økningen av drivstoffpriser, kostnadene ved vedlikehold reparasjoner og månedlige forsikringskostnader virkelig tar sin toll på månedlig betale regningene. Vi har tydd til kjører rundt våre lokale bensinstasjoner forsøk på å finne de billigste prisene, selv om det er bare en øredifferanse. Vi har også forsøkt å drive litt annerledes: å ta bilen ut av utstyr og 'rulle' der det er mulig. Hvis sannheten bli fortalt, vil ikke disse shabby løsninger virkelig gjøre en forskjell.

Nå noe som vil gjøre en forskjell er kvaliteten på din bil dekkene. Hvis du er allerede skjelvende i bootsene, stoppe. Det er mange steder der ute at du kan få en anstendig sett med billige dekk for din bil.

En skrap eller berge verft er en av de beste stedene for billige dekk. Rikelig med biler som er i en ulykke sendes her. I de fleste tilfeller er fleste av bildeler fortsatt i god stand, inkludert dekkene. Det er slik en variasjon av bilmodeller og gjør på skrap meter, du er sikker på å finne den riktige deler og dekk du trenger, alle for en billig pris.

Det eneste du må være klar over er at den billigste ikke er alltid kommer til å være best. Når du viser disse billige dekk, er det viktig å vurdere trykket og slitebanen dybden. Hvis dette er for lav, og du tror de ikke vil vare du svært lang, er det definitivt best å gå for en dyrere sett med dekk. De vil fremdeles være billigere enn splitter nye, de bare ikke vil gi opp på deg som lett.

Hvis verftet er ikke noe for deg, er det alltid mange varehus for rabatt. Disse stedene vil selge de samme produktene som i en vanlig butikk men, vil de vanligvis drastisk rabatt prisene å slå konkurrentene. Det er foreslått at et helt nytt dekk vil bli solgt med en rabatt på 20 til 30 prosent.

Hvis du virkelig sliter med hvor du skal gå for å få din billige dekk, hvorfor ikke ta en titt i ditt lokale servicesenter. Mange av stasjonene endre og reparere dekk hver dag. Noen ganger de endre et kundene dekk som fremdeles har stor slitebanen dybde og er fortsatt i god stand, disse dekkene er vanligvis lagret, ryddet opp og solgt på et senere tidspunkt for en billigere pris.

Kjøpe billige dekk er en fin måte å spare penger når det kommer til kjøretøyet. Det eneste du må være klar over er at de er fortsatt trygg, pålitelig og i samsvar med europeiske merking lovgivningen er.