Biler

Politiet, som kan bruke laser våpen fra inne i bilen sin?

Du har kanskje sett det før - du reiser langs interstate og du ser en politimann i bilen hans skyting LIDAR ut av deres førersiden vinduet. Kanskje du har selv oppdaget en offiser målretting gjennom hans frontruten eller via side-visning speilet?

Spørsmålet er: kan loven rettshåndhevelse tjenestemenn ansette LIDAR fra inne i deres bil eller lastebil? Kort sagt, ja!

Politiet laser, offisielt benevnt LIDAR er et akronym for lys gjenkjenning og spenner. Blant laser jammer felleskapet, kan 'laser' være mer brukte begrepet, men LIDAR er like akseptable. Politiet laser våpen kan se vanskelig og skremmende, men med litt grunnleggende kjennskap til matematikk sammen med et eksempel eller to, alle kan forstå hvordan det utfører strategier for å deretter forsvare seg mot den.

Total, politiet laser (LIDAR) våpen Beregn hastigheten ved hjelp av infrarødt lys til å måle avstand et par hundre ganger (i bare noen få sekunder). Geni av politiet laser våpen, sammenlignet med radar våpen, er hvordan laserstrålen konsentrerer seg på et svært lite område som det kan bare fokusere på en bil om gangen. Offiserer vil gjerne være i stand til å finne en nøyaktig kjøretøy, og den lille Laserpistolers gjør det mulig for dem å gjøre det. Lysstråler utvide når de reiser; de kan starte så liten som en PIN-kode når de forlater laser pistol. Selv om det, etter 1000 ft, strålen er omtrent seks fot bredt, fortsatt liten nok til å fokusere på bare én bil.

Mange offiserer kjører speed enforcement med LIDAR velger å sitte vinkelrett mot veien og skyte på motgående trafikk fra deres førersiden vinduet. Hvorfor skulle de gjøre det fra innsiden av bilen sin? Du finner 3 store grunner:

1. Laser våpen er tung!

Selv om de ikke kanskje ser like det, har en god del av laser våpen state-of-the-art og tunge innards, som kan legge press på en offiser hender og arm hvis han eller hun er å skyte for en lengre tid. Av denne grunn, vil noen offiserer i tillegg utnytte et stativ eller hvile LIDAR enhet på toppen av sin bil og målet kjøretøy fra bak bilen.

2. LIDAR våpen må være jevn

De fleste mennesker har sikkert ikke brukte politiet laser i siste, derfor de forstår ikke hvor vanskelig det kan være å virkelig konsentrere seg om en bil som kommer fra en betydelig avstand unna. For å erverve en speed lesing, offiser-behov for å opprettholde din bil eller lastebil mål for om en andre og holde fra 'feiende' sidelengs. Feiende eller brå bevegelser kan godt gi en uriktig hastighet avlesning.

3. De er klar til å gå

På tiden en politimann får en hastighet avlesning, må han gå deretter jage speeder! Hvis han er allerede sitter i bilen, vil han kunne bare sette bilen hans i stasjonen, og slå på sine rødt og blått lys. Hvis han står utenfor bilen, hadde han å åpne opp sin bildøren, komme inn og trekk ut, fører til tapt tid, og ganske muligens en savnet ticketing prospektet.

Som tidligere nevnt, vil noen politiet skyte laser pistol via deres frontruten og selv reflektere det ut av deres bakspeilet på møtende biler. Dette faktisk vil generere en hastighet avlesning, men disse metodene vil trolig redusere enhetens funksjonalitet og ganske mange LIDAR gun selskaper godkjenner vanligvis ikke disse metodene.