Biler

Funksjoner for å se etter i en mobil-design for auto forhandlere

Mobile apps er stadig mer populære disse dager som flere og flere mennesker bruker smartphones. I USA alene, to tredjedeler av unge voksne (66% av personer i alderen mellom 18 og 29 år) og 68% av amerikanere som hører til høyere inntektsgrupper bruker smartphones (Kilde: Pew Internet, august-12).

Som en auto forhandler må du markedsføre virksomheten ved hjelp av state of the art-teknikker for å ligge i forkant av konkurrentene. Du kan gjøre så ved å gi en mobil utformet og tilpasset til dine ved hjelp av smarttelefonen kunder. Denne artikkelen hjelper deg med å vite kronikken bør du se på mens du velger en mobil design for bedriften til auto-forhandler.

Funksjoner for å se etter i en mobil-design

Å ha en mobil app for at dere er en kostnadseffektiv måte å nærme seg og engasjere kundene. En godt utformet programmet gjør det enkelt for folk å finne deg når som helst. Imidlertid avhengig effektiviteten av app sin design og funksjonene som er tilgjengelig. Følgende er en liste over funksjoner du trenger å inkludere i din mobile app design for å skape optimale fordeler for din bedrift:

• Cross plattform evne: se etter Tverrplattform evnen til programmet. Dette er viktig som gjør at app å operere i hvilken som helst smarttelefon uavhengig av operativsystemet. Dermed vil din app fungere med hvilken som helst smarttelefon.

• Sanntid nye og brukte biler lager: se at app gjør at kundene å bla gjennom nye og brukte biler beholdningen raskt og enkelt. Oppdatere lageret med jevne mellomrom for å gi dine kunder med den nyeste informasjonen. Gjør det enkelt for kundene å søke etter brukte biler og deres historie ved hjelp av kjøretøy navn og modell. Du kan også gi informasjon om nye modeller som forventet tid av ankomst, tilbudspris, etc.

• Push-varsling for å vise kampanjer: en push varsling er en melding som er sendt ved hjelp av en mobil. Dette gjør det mulig for deg å sende informative eller salgsfremmende meldinger, som kan planlegges på forhånd. Det kan holde deg i kontakt med dine kunder som valgt for tjenester som tilbakemelding svar, service tilbud, tilbud, kampanjer og lignende.

• GPS retninger: Dette er en "må inkludere" funksjon som gjør at kundene å besøke den fysiske plasseringen av din forhandler enkelt. Med ett trykk vil app gi retninger til din forhandler. App skal kunne finne den beste ruten fra alle GPS plasseringen.

• Trykk for å ringe eller e-alternativer: få en mobil utformet slik at det gjør det mulig for brukere å sende e-post eller ringe til din forhandler umiddelbart. Denne funksjonen eliminerer behovet for å gå til Internett, finne en telefon eller e-postadresse, ringe eller sende e-post for en tjeneste knyttet spørringer eller salg henvendelser. Dette vil gjøre det enklere for kunden å nærme deg og dermed gjør dem glade.

• Verktøy for planlegging av serviceavtaler: få din mobile app som er utformet med et verktøy som gjør det enkelt for kundene å planlegge en reparasjon eller service avtale med din forhandler. Som app er tilgjengelig 24 X 7, blir det enkelt for kundene å be om en serviceavtale, basert på deres bekvemmelighet.

• Integrering av sosiale medier: integrere din mobile app med populære sosiale medieplattformer gjør det mulig for kundene å dele sine favoritt biler, interessant tilbud fra din forhandler, videoer, etc. med venner ved hjelp av de sosiale nettverk nettstedene.

Finne mobilprogrammer som er utviklet av anerkjente tjenesteleverandører

Det er viktig å utforme en app som er optimalt til brukernes behov. For å få en tilpasset app for din forhandler, kan du finne en anerkjente-leverandør som har kompetanse i å utforme mobilprogrammer som er spesifikke for auto forhandlere.

Å få en mobil utformet med disse funksjonene fra en profesjonell app designer vil gi at dere en optimal fordel i forhold til salg, kundetilfredshet og fremfor alt opprettholde din bedrift i det lange løp.