Biler

Bør du kjøpe brukte biler fra forhandlere eller enkeltpersoner?

Når det kommer til å gjøre et kjøp av brukte biler, finner du en rekke steder og folk å kjøpe fra. Bør du kjøpe bilen sitter på siden av gaten foran noens hjem? Bør du gå til liten forhandler i midten av byen eller den store en? Det er mange alternativer å vurdere. Før enhver transaksjon finner sted, du trenger å vite hva alle alternativene er, inkludert hvilke som kommer til å gi deg de beste langsiktige fordelene.

Kjøp av gaten

Det er et nivå av ekstra risiko når du kjøper brukte biler fra gaten. Du vil definitivt få ukjent. Men har du fortsatt de samme rettigheter og ansvar som du ville om du kjøper i en bilforretning. For eksempel du kan spørre (og bør sikre) at du har en mekaniker ser over bilen før du kjøper den. Det er en god måte å lære Hvis kjøretøyet er verdig din investering.

Når du kjøper av gaten, kan du forvente å betale mer eller mindre enn bilens verdt. Med andre ord, må du gjøre din hjemmearbeide å sørge for at bilen er priset riktig. Du må også faktor i behovet for å betale i kontanter. Oftest, kan ikke du kjøpe disse bilene med et lån. Som gjør dem vanskeligere å finansiere i noen tilfeller.

Kjøp fra en forhandler

Det andre alternativet er å kjøpe fra en bilforhandler. Dette kan være et godt alternativ fordi du har mer å velge fra, og du kan velge huset eller lokal finansiering. Du kan selv være i stand til å sikre en nasjonal utlåner for å kjøpe bilen. Den gir deg også med større anledning til å beskytte investeringen din. Enkelte selskaper tilbyr billig garantier som lar deg returnere bilen for reparasjon eller andre bekymringer hvis det er et problem med den.

Ulempen å kjøpe fra enkelte forhandlere er begrenset forhandle. Du vil kunne forhandle med disse forhandlere, men du kan ikke få så stor av en avtale som du kan med en lokal person som selger sin bil. På samme tid, skjønt, kan du fortsatt kvalifisere for bedre lån og insentiver ikke tilgjengelig gjennom et individ.

Hvilken er det riktige valget? Sikkerheten i kjøpe brukte biler fra forhandlere er en stor faktor å vurdere. Med mindre du er veldig trygg i din evne til å oppdage en flott bil på siden av veien, er det best å holde seg til disse organisasjonene når du kjøper en bil så lenge de har det du leter.