Biler

Bilvask dusjer: bading på sitt beste

Det er en nødvendighet for alle å ta et bad hver dag. Mest bare ikke bryr seg hvor de gjøre dette, hvor enkel de ta sine bad og hvordan sine bad ligne. Disse menneskene mislykkes bare i å gjenkjenne at ting ikke må tas for gitt. Så mye som mulig, alt må være så givende og like spennende som mulig. Hvis du ikke ønsker å være merket noe i nærheten av vanlig, bare fortsette å lese.

Det er definitivt ingen bedre måte å rense deg selv enn å sende deg selv til en bilvask-dusj. Disse moderne systemer består av en dobbel rekke av fast spray dyser ordnet i en vertikal måte. Denne loddrett retning kan en forfriskende fullført rensing av hele kroppen. Bilvask dusj gir deg full kontroll over volumet og styrken av vann fossende inn i kroppen din. Denne typen dusj også ofte kommer med hans og hennes temperaturkontroll ventiler ved installasjon som sikrer at din dusj blir noe men pine.

Spa system er en type bilvask dusj som lett trollbinder unnvikende interesse for stilig brukerne. Dette systemet gjør det mulig for opptil to ganger vann resirkulering per minutt. Opplegget mål rundt 80 liter vann per minutt å uren eller stresset deler. Spa system leder vann gjennom luften garantere styrkingen og givende gevinster av vannmassasje. Etter spa-lignende behandling, kan du ta en typisk dusj.

Utgitte volumet av 80 liter er bedre enn produksjon av mer enn 20 dusjhoder. Ettersom nevnte beløpet kan være for mye for ukjente brukere, er kroppen jets satt til lav levering som standard. Dette gir bad-taker nok tid for å finne ut de beste innstillingene for massasje-lignende dusj uten å få inconveniently overrasket. Gitt den relativt stor vann-output og press, må kontrollerende enheten være plassert på et sted som er usannsynlig å bli truffet av dusj-stream.

De forskjellige komponentene som består av bilvask dusjer tillate noen mangfold til de privilegerte som ønsker dette definitivt oppfylle bading erfaring. Du kan velge mellom flere merker, stiler og utførelser av spredere og dusj ventiler. For de beste designene, velger du en generell motiv for din dusjrom og mønster alt i henhold til det. Den appell og elegansen til det beste bilvask dusj design vil bare nullified hvis dusjen vil bare være samlet i en ydmyk innstilling. Hvis du velger en litt klassisk appell, Velg komponentene som vises vintage i mønster. Det er definitivt et bredt utvalg av ventiler og dusjhoder blir kjøpt i markedet, men for beste effekter kjøpe din dusj deler fra selskaper som er godt kjent for å selge pakker av høy kvalitet-dusj.

Bilvask dusjer er definitivt high end innovasjoner og på grunn av denne statusen, mange systemer kan ikke støtte deres kompleksitet. Store vannet innspill krever for eksempel kontinuerlig vannforsyning og en relativt stor container spesielt for spa-system. Huset dreneringssystemet kan også utgjøre noen hindring. Fordi disse dusjer krever tilstrekkelig varmt vann, må varmtvannsberederen erstattes hvis det ikke kan gi den minste varmen som kreves. Veggene i dusj må også være tykk nok til å passe vann linjer for ulike spray hodene. Før du kjøper en bilvask dusj, sørg for at du allerede har konsultert med en klarert rørlegger og nevnte problemene er løst.

Bilvask dusjer vil definitivt bli en svært varm trend for de rike i nær fremtid. Hvis du har råd til kostnadene, og hvis din avløp systemet tillater slike ekstravagante innovasjon, bare Føl deg fri til å eie din egen bilvask dusj umiddelbart.