Biler

Hvorfor kjøpe fast gear sykler

En fast-gear sykkel også kjent som en fixie er en sykkel som har en stasjonen-tog med ikke friløp mekanisme. I de senere årene, har fixie blitt populært blant mange urbane syklister på grunn av sin enkelhet når sammenlignet med standard multi-rettet sykkelen. Denne sykkelen har en stasjonen sprocket/cog boltet direkte til sentrum av hjulet på baksiden. Derfor slå bak rattet og pedalen i samme retning. Dette vil gjøre det enklere for syklister å bruke bare en svak brems uten å egentlig bruke en brems. Fixie sykler er single-speed og har bare en front brems. Det er noen modeller som har ingen bremser i det hele tatt.

Fordelene med fast Gear sykler

Rytterne fra denne sykkelen foretrekker den for et par grunner. De tror syklet rytmen kan forbedres mens syklusen er i bevegelse, fordi de har til å pedal non-stop. Listet nedenfor er noen fordeler av fast gear sykler og grunnene til hvorfor du bør bruke disse typer sykler i vinter.

Fixies er relativt lett og har færre mekaniske deler, derfor lav på vedlikehold. Pris kloke de er billig.

Motorsyklister kan nedgang hastigheten på sykkelen med pedalene. Fixie sykler også oppmuntre effektiv syklet stil og øke utholdenhet.

Det anses å være den beste sykkelen å bruke i glatt forhold og vinter fordi pedalene er koblet til bakhjulet.

Kontinuerlig syklet er en god trening for beina. Det holder bena smidig og forbedrer sirkulasjonen.

Ulemper av fast Gear sykler

En av ulempene ved fast gear sykler er at de er tilpasset alle kjøreforhold. I noen terreng er du sannsynligvis til å savne friløp og girene.

Det kan ta en toll på knærne. Til en viss grad kan det hjelpe bygge sterkere bein og knær. Men det kan også føre til slitasje og rive til knærne hvis du ikke er komfortabel med syklet teknikken av fast-gear sykkel.

Fixie uten en brems anbefales ikke. Grunnen er når du bryter med bakhjulet som du ikke får maksimal strøm under retardasjon av sykkelen. Det er sjansene for sykkelen skrens her vekten er overført til forhjulet. Det er derfor det er tilrådelig å velge en fixie med en brems.

Hvis du vil vite hvordan en fast-gear sykkel føles den eneste måten å finne ut er ved å prøve one. Det er mange online butikker som annonserer billige Faststående redskap sykler for salg.