Biler

Hva kjører en toyota sier om din personlighet

Som mennesker gjenspeiler beslutningene vi gjør hver dag som vi er på innsiden. Tenk deg for eksempel forholdet mellom hver av våre unike personligheter, og vi velger å drive biler. Det er ingen tvil om det faktum at våre biler si noe om oss, og her er en liten innsikt i hva kjører en Toyota sier om deg.

Du vet hvordan å la dine bekymringer bak

Visste du at 79% av Toyota Camry eiere synge til seg selv når de kjører alene i bilen? Denne morsomme lille lekkerbisken av informasjon faktisk sier mye. Sjelefred kommer fra å kjøre en av de mest pålitelige kjøretøyene noensinne laget, og fred i sinnet gjør for glad bileiere. Bare spør Johnny P. av Virginia - han har 440 000 eks km på hans 1995 Toyota Camry. Johnny og alle andre Camry eierne der ute, en pålitelig bil betyr en mindre bekymring i livet, og som gjør en stor forskjell.

Du tror å få lagt merke til er en god ting

Fet, elegant, og en inspirasjon til andre - minne deg om noen du kjenner? Hvis ja, er det en reell mulighet at personen du tenker på eier en Toyota Avalon. Det helt nydesignet Avalon blir drevet av en ny type bil entusiast. Den Avalon 268 hest strøm, 3,5 Liter V-6 motor appellerer til de som er sulten på makt, mens tilgjengelig håndsydde skinn interiør gir et snev av klassisk eleganse. Den nye Toyota Avalon, som sine eiere, er en kraft å regne med.

Du kan ta kontroll når det er nødvendig

Noen mennesker har evnen til å håndtere livet kaster mot dem. Motstandskraft i møte med motgang - det gjør for en stor personlighet, og det gjør for en stor bil. Toyota RAV4, for eksempel er en av de mest allsidige og i stand til kompakte SUV på veien. Det er tilgjengelig med en regulerbar kraft heis-gate, noe som gjør lasting dagligvarer en bris. På samme tid er alt-hjulet stasjonen (AWD)-systemet klar til å takle tilbake veien eventyr. Uansett utfordringen kan være, er RAV4 eiere klar.

Du er øko-sensitive, og økonomisk ansvarlig

Det er en hel del av vårt samfunn som er dedikert til å leve ansvarlig. Til disse folkene er ting som reduserte utslipp, karbon overføringene og miles per gallon mer enn fraser. De forstår også at penger spart på bilen utgifter kan gjøre en reell forskjell i livene til sine familier. Hvem er disse menneskene? De er Toyota eiere, selvfølgelig! Og mange av dem kjøre Toyota Prius. Ikoniske Prius nå kommer i 4 forskjellige modeller, inkludert Prius Plug-in, i stand til å produsere tilsvarende av en forbløffende 95 miles per gallon.

Uansett modell du kjører, som Toyota eier du la din personlighet å skinne for alle å se. Og like unik som kan du, du er definitivt ikke alene. Toyota eiere kan velge fra et utvalg av 23 biler, lastebiler og SUVer, noe som betyr at det er en perfekt passform for omtrent alle som ikke er redd for å la verden få vite hvem de er.