Biler

Å velge rett en når brukte biler er det eneste alternativet

Når brukte biler er det eneste alternativet, er det greit. Det er ofte over-vurdert å kjøpe en ny bil. Hva forhandlere ikke fortelle de som gjorde ingen forskning er at denne splitter ny bil vil svekke seg mye på den første dagen av forhandler mye. Dette er noe som er viktig å vurdere hvis du er fristet til å gå i gjeld med en ny bil. Ikke vær redd for å kjøpe en som er pre-eide.

Pre-eide eller brukte biler kan være i god form med noen miles, og du kan få dem for en lav pris hvis du gjør nok forskning. Før du kjøper en pre-eide kjøretøy, sørg for at du tar deg tid til å forskning på bestemte kjøretøyer som interesserer deg. Uten god forskning kan du ende opp med å kjøpe en bil som er kjent for sin dårlig motor. Du ville ha funnet dette hvis du bare hadde sett opp anmeldelser av kjøretøyet. Se etter anmeldelser, be om råd fra de som er kunnskapsrik med biler, og ta deg tid.

Hvis du ser på brukte biler, kan du føle rushed. Du tenker kanskje at når du finner den rette bilen, du burde kjøpe den umiddelbart, eller det vil forsvinne. Det er sant at noen kan ende opp med å kjøpe det fra under deg. Du er fortsatt bedre å finne ut om kjøretøyet generelt før et kjøp og om kjøretøyet spesielt før du hopper inn i noe.

Hvis du gjøre forskning og når du går tilbake bilen du likte er borte, så vil du sannsynligvis bli skuffet, men åpenbart det var ikke rett kjøretøy for deg. Med alle brukte biler på markedet, bør du være i stand til å finne en.

Hvis du finner en, forskning og synes det å være tilsynelatende den beste for deg, sørg for å slå det opp i Blue book. Her kan du finne om verdien i tillegg til vedlikehold. Alle vedlikehold vil sannsynligvis ikke være registrert, men det kan gi deg en god ide om pleie sin.

Velge et kjøretøy er en stor beslutning. Hvis du har en ektefelle, ville du være klokt å ta ham eller henne i beslutningsprosessen. Han eller hun vil trolig har noen ideer å tilby. Det kan være en hjelp til å snakke med din ektefelle å finne ut hvilken mengde penger han eller hun kan vurdere for et kjøretøy som er nytt for deg. Hvis din ektefelle er bekymret for kjøpet, går ikke med den. Kontroller at du er begge på samme side når det gjelder ser på brukte biler og kjøpe en.