Biler

Autonome kjøretøy som kommer av alder i Kina

I fremtiden, er vi sikker på å ha autonome kjøretøy her USA for gjennomsnittlig driveren. Dette betyr at du kan gjøre leksene dine på vei til skolen eller tekst beskjed venner mens bilen kjører seg selv. Du kan også ha hatt for mange drinker på det lokale vannhull hullet, og bilen vil bare kjøre deg hjem mens du sitter i baksetet - ingen skade ingen feil, og det er tryggere for alle. Det er fremtiden, ingen kan benekte det, og at fremtiden er nesten på oss som vi snakker.

Likeså, i fremtiden vil ikke vi vil personlig flygende biler eller flygende biler til å krasje inn i hverandre. Disse kjøretøyene vil måtte snakke med hverandre, og fly seg fra reisemål til reisemål basert på deres GPS-koordinater. De vil ta av og lande seg, parkere seg i garasjen, og selv gå til drivstoff-øya og drivstoff selv. Ikke bare her, men jeg forestille seg dette vil skje i resten av verden også. Faktisk, kan USA ikke bli første nasjon med autonome kjøretøy og robot biler. OK så la oss snakke om det skal vi?

Det var en stor artikkel på Space War Online nyheter postet på 24 januar 2013 tittelen; "Kina ubemannet bilen for å 'hjelpe driveren sove': rapporter," ved ansatte forfattere i Beijing.

Etter lesing denne artikkelen en ikke kan hjelpe, men tror hvor herlig det er for Kinas militære nå har autonome kjøretøy og har lånt alle denne teknologien uten faktisk be om det fra USA, og hvor fint det er for dem å si at denne teknologien vil snart bli brukt i privat sektor for personbiler for å hindre ulykker. Faktisk ville jeg tror det vil også hjelpe enormt med utrolige trafikken problemene i Beijing.

For eksempel, har det vært 48-timers trafikkork i Beijing, og hvis hvert kjøretøy hadde et autonomt system personer reiser hjem etter at arbeid kan bare sove i sine biler mens i trafikkork med start og stopp-trafikk. Når det var på tide å gå tilbake til arbeid ville bilen bare tur rundt neste av og på rampen og gå tilbake til kontoret, siden de ikke ville ha tid til å komme hjem allikevel. Tenke på hele tiden som ville redde?

Faktisk, Kina er ledende på feltet i mange teknologier som bullet tog med spektakulære krasj, og ulike andre teknologier. De er også veldig interessert i å få løven andel av mange av næringene som USA har tidligere hatt som datamaskiner, luftfart, biler, filmskaping og militært utstyr bare for å nevne noen. Fremtiden for det autonome kjøretøyet kan komme av alder i Kina, og det vil være interessant å se hva de gjør med denne teknologien som de har fått fra våre beste og smarteste. Vennligst vurdere alt dette, og tror på den.