Biler

Nye kia sorento: Hvorfor du bør vurdere å få en

Er du på utkikk etter en dyktig, praktisk og kjekk crossover SUV som kan gi deg mer igjen for pengene? Hvis du er, bør du seriøst vurdere hva forbedret 2013 Kia Sorento har å tilby. For å være helt ærlig om det, er Sorento en ideell bil for de som trenger plass og verktøy, men har ikke mye penger å bruke.

Sorento leveres i tre trimme nivåer (LX, EX og SX). Grunnmodellen er drevet med en 2.4 liters firesylindret motor som produserer 175 hp og 169 kilo-meter i dreiemoment mens EX leveres med en direkte injeksjon-versjon av den samme motoren som produserer 191 hp og 181 kilo-meter i dreiemoment. SX, derimot, er drevet med en 3,5 liters V6-motor som kan produsere opptil 276 hk og 248 kilo-meter i dreiemoment.

Alle trim nivåer kommer med standard fem-passasjer sitteplasser mens LX-V6 og SX er i stand til accommodating syv passasjerer med valgfri delt folding tredje seterad.

Så, hvorfor bør du velge en Kia Sorento? Her er noen gode funksjoner som du gjerne vil gjerne betenke:

Kjekk eksteriør. 2013 Kia Sorento har ingen av utdaterte linjene som definerer sine forgjengere. Kia Sorento, med oppdatert front end, elegant belysning og glatt urban transport tema, er faktisk ganske kjekk kjøretøy av alle standarder.

Komfortable interiøret. Mens den Sorento interiør ikke har de prangende funksjonene i dyrere modeller, er lyd og klima kontrollene likevel ganske intuitivt. Den har også komfortable seter som funksjonen en tre-trinns sete oppvarming funksjon for addert komfort. Premium-modell på samme måte funksjoner oppvarmet rattet for å holde hendene fra fryser under kalde værforhold.

Rikelig lasterom. Ved folding baksetet, rommer Sorento opp til sine 72.5 kubikkfot av Last.

Overlegen sikkerhetsfunksjoner. Kia Sorento klarte å komme over gjennomsnittlig crash test score fra den Insurance Institute av Highway Safety (Kollisjonslaboratoriet) og National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA). Faktisk, bør Kollisjonslaboratoriet selv benevnt den idet en topp sikkerhet plukke så hvis din viktigste prioritet er å holde familien din trygg mens du er på veien, du seriøst vurdere kjøpe nye Sorento.

Og mens den ikke har mer avanserte sikkerhetsfunksjoner av noen dyrere SUVer, grunnleggende og noen hyggelig statister er mer enn nok å gjøre det en av de sikreste SUV-er tilgjengelig i markedet i dag. Sorento er fullt utstyrt med kollisjonsputer (dobbel front, side og gardin kollisjonsputer), anti-lock bremser, foran active head baksetet og veigrep og stabilitet kontroll. Høyere slutten versjoner tilbyr en rearview kameraet og navigasjon system.

God drivstofføkonomi. Kia Sorento har bedre drivstofføkonomi enn de fleste crossover SUV. LX har en EPA anslått drivstofføkonomi av 21/29 mpg (by/motorvei) mens EX står på 21/30 mpg. SX registrert drivstoff økonomien på 20/26 mpg.

Med alle disse enestående funksjonene, tror du 2013 Kia Sorento har det som trengs for deg å vurdere det? Tenk på det.