Biler

Verdens mest unike måter å transportere laster

Som en lastebilsjåfør vil du sannsynligvis være godt klar over hvordan variert transport kontrakter kan være. Imidlertid er med strenge regler og lover som regulerer bransjen kan du være trygg på trygghet og sikkerhet nøye overvåket - for både driveren og varene.

Men når det gjelder enkeltpersoner transport av gods, det virker nesten som hva en kan komme unna med, går og det er absolutt ingen flyfrakt kontrakter skreddersydd involvert! Og det synes jo lengre bort du går hjemmefra, jo mer uvanlig disse lastene få. I enkelte deler av verden, det er et hverdagslig hendelse å sette uansett form for transport er på din med noen form for belastning - uavhengig av om de virkelig passe sammen eller ikke! Så la oss ta en titt på noen bisarre (men sant) eksempler som vil gjøre din flyfrakt kontrakter skreddersydd synes kjedelig i sammenligning.

En ku på en sykkel

Ja det høres usannsynlig, vet vi. Men hvis du ser opp uvanlig belastninger og ta en titt på noen av bildene som vil dukke opp i resultatene, du ville bli overrasket over hvor outlandish de vil være. Det er flere bilder som finnes på Internett der, i ulike asiatiske land, folk ble fotografert kjøre en liten motorsykkel (mer beslektet med en moped enn noe annet) med en ku festet til baksiden. En kan bare anta kua hadde allerede gått fra dette livet og var kanskje på vei til en middag tabell.

Boksene på toppen av biler - med ingen takstativ

Fleste er klar over en takgrind er det mest grunnleggende utstyret som er nødvendig hvis du vil å transportere bokser på toppen av en bil. Men en familie besluttet en rull med sølv tape ville gjøre utslaget. De duct tapet boksene på taket av bilen ved å sende båndet gjennom bilen med windows ned (du får bildet!), så de ikke ville falle av. Denne bestemt belastning så tryggere enn du kanskje tror - det mente de ikke kunne åpne sine dører for å få ut! Interessant dilemma.

Kjøleskap levering

Et annet lite sannsynlig situasjon oppstod i Kambodsja da en mann besluttet han ville prøve og transportere en veldig stort kjøleskap fryser ved hjelp av strapping den på baksiden av hans svært liten motorsykkel. Bildet viser ham står stolt ved siden av sin sykkel, å ha festet apparatet på fast. Han er åpenbart bestemmer hva de skal gjøre, skjønt, når sykkelen vil klart tips bakover øyeblikket han lets gå av det. Det var ingen del to denne fotografisk dokumentasjon!

Så neste gang du henter transport kontrakter som involverer hva kan du vurdere for å være en merkelig eller uvanlig belastning, bare husk disse eksemplene.