Biler

Unngå å bli et offer for en uforsikrede driver

De fleste av oss har opplevd sjokkerende, nervepirrende opplevelsen av en bilulykke. Selv en mindre bilskjerm bender er en gut-wrenching og stressende ildprøve. Som om en ulykke ikke var upraktisk og ubehagelig nok, sjansene er de fleste av oss vet om noen, eller er det noen, som har blitt rammet av en uforsikrede driver. Dessverre er ofte uforsikrede driveren i USA så høyt som 25% i noen stater! Heldigvis finnes det måter du kan beskytte deg mot å bli en økonomisk offer for en uforsikrede driver uaktsomhet.

Når en ansvarlig, lov lovlydige, forsikring wielding bil driver er truffet av en uforsikrede sjåfør, er sjansene dette vil være en svært dyrt situasjon for offer for ulykken. I de fleste tilfeller har ikke en uforsikrede driver mye i form av personlige eiendeler betyr det ikke er mye som driveren kan gi monetarily for å reparere skaden han forårsaket. De fleste stater i USA krever ikke auto forsikring byråer til å dekke skader gjort til sine kunder av uforsikret drivere, betyr offeret er igjen med den økonomiske byrden av å betale for skade på sine kjøretøy, samt eventuelle medisinske regninger fra skader.

Så hvordan du beskytte deg mot å bli økonomisk tynget? Noen stater har en policy som hver individuelle forsikringsselskapet betaler for skader til sine egne klienter, der tilfelle offer for ulykken er dekket. Hvis du bor i en av de andre statene som ikke overholder denne forsikring ordning, finnes det andre retningslinjer som kan beskytte deg.

Uninsured bilist dekning vil hjelpe kompenserer deg for skader som er forårsaket av en ulykke som en uforsikrede driver treff deg. Noen forsikring planer har automatisk minst en del av uforsikrede dekning rullet inn i deres bunt pakke, men ikke alle gjør. Dette også dekker ikke skade på bilen selv. Et annet alternativ er andre bilforsikring dekning. Dette er ikke en politikk som du kan kjøpe for å beskytte deg selv, men dekning gitt i en viss situasjon der uforsikrede driveren er en avhengig i en husholdning som har forsikring og er belagt under denne personens politikk.

Den beste måten å unngå ubehagelige situasjonen av uforsikrede ulykker er det åpenbare: få alle forsikret. Én måte å bidra til å fremme Bilforsikring er å markere downsides av ikke å ha Bilforsikring. Når en uforsikrede driver forårsaker en ulykke kan ikke de stole på et forsikringsselskap for å gå til balltre for dem i retten for å forsvare seg mot eventuelle søksmål som kan følge. Og hvis en bosetning er nådd, det er ingen forsikring firma til å dekke kostnadene - de vil måtte betale hele utligningsbeløpet ut av lommen. Dette kan ofte føre til konkurs, som er vanskelig for folk å komme seg fra. En annen måte å overbevise folk å få Bilforsikring er å hjelpe peke folk i retning av rimelig forsikring planer som passer inn i sitt budsjett.

For å holde våre veier tryggere i USA, og å gi fred i sinnet for drivere, er det viktig å få alle drivere forsikret. Som en person bosatt i Texas hvor nær 1 av 5 drivere er uninsured, er dette et tema som er spesielt relevant. Hvis du er i San Antonio-området, kan du finne rimelig forsikring på http://sanantonio.ezinsuranceagency.com/.