Biler

Vi presenterer den rimeligste hyundai i20 bevegelsen

Få biler dele meteorlignende økningen i popularitet og salg som Hyundai i20 opplevde i løpet av 2012. Internasjonalt, det bedre resultater enn mange konkurrenter mens lokalt det tok andre plass i Super Mini segmentet av årets årlige Kinsey Report for laveste kjøretøy deler priser. Hyundai har nå lagt en enda mer prisgunstig 1,2 L i20 bevegelse til verdi-for-din-pengene-serien.

Hyundai i20 Motion design og styling

Ny Hyundai i20 forslag har samme generelle design som resten av kjøretøy i fjellkjeden bortsett fra noen mindre styling nedgradert som sort speil boliger og svart dørhåndtak. Det tilbyr også samme plass løftet med rikelig beinet, hode, skulder og hofte plass til opp til 5 passasjerer i tillegg til en betydelig lasten område for en luke.

Hyundai i20 bevegelse drivverk

I20 bevegelse er drevet av en meget dyktig 1,2 L, 16-ventilers doble overliggende kamaksel bensinmotor og leveres som standard med en 5-trinns manuell girkasse. Sine respektive kraft og dreiemoment figurer av 64kW på 6000rpm og 120Nm dreiemoment på 4000rpm kan du sikre at den tilbyr rimelig akselerasjon og en toppfart på 168 km/t.

Hyundai i20 bevegelse sikkerhet og komfort funksjoner

Selv om i20 bevegelse selges for mye mindre, har ikke Hyundai skimped på noen viktige aspekter som sikkerhet. Aktive og passive funksjoner inkluderer side innvirkning beskyttelse bjelker, ABS, EBD, foran og bak tåkelys, en høy montert stopp-lyset, setebelter med advarsel indikatorer og driver og passasjer kollisjonsputer med en Deaktiver-funksjon. For ekstra komfort, kan i20 Motion tilt og teleskopisk rattet lett tilpasses etter førerens sittestilling. Det er også makt assistert og har multifunksjonelle lydkontroller på fingertuppene. Og i tilfelle av et flatt dekk beredskap, finner du en full størrelse Reserve bortgjemt pent i lastegulvet.

Hyundai i20 bevegelse luksus funksjoner

Billigere? ja. Kjedelig? nei. Hyundai-i20 bevegelse fortsatt kommer pakket med massevis av små ekstrapakker, som kan overraske til sin pris inkludert air condition, en hanskerommet med kjøling funksjon, koppholdere, elektriske Vinduer, en Kjørecomputer og radio/CD/MP3 spiller med hjelpeverbet, iPod og USB-porter for tilkobling.

Hva mangler på 1,2 L Hyundai i20 bevegelse som sideordnede 1,4 L tilbyr? ikke mye. I20 bevegelse ikke er utstyrt med ekstern keyless oppføring, Bluetooth, en alarm eller park assist og i stedet for en serviceavtale med 3 års/60 000 km, det tilbyr et alternativ for 2 år/30 000 km. Det imidlertid fortsatt leveres som standard med en 5 års/150 000 km garanti og roadside assistanse. Og vurderer at det selges på ca R20k mindre enn den laveste priset 1,4 L-modellen, Hyundai i20 bevegelse er et ganske bra kjøp.