Biler

Hva det betyr å ha Bilforsikring i new jersey

New Jersey har lenge vært kjent for å være en av de få landene i USA med dyreste Bilforsikring. Denne situasjonen har selv forårsaket innbyggere til å vurdere å flytte til en annen stat.

I dag er det imidlertid å endringen har kommet og New Jersey bil forsikring kostnader har forvandlet til en som ligner på de av andre stater som gjør det mulig å få billig bilforsikring i New Jersey. Kravene men er for delstaten New Jersey helt unik for staten fordi for å kjøre lovlig i New Jersey, ville du må følge med økonomisk ansvar loven av sa staten som i utgangspunktet betyr at du må opprette økonomisk ansvar som kommer i tre alternativer.

Først, kan du kjøpe den grunnleggende ansvarsforsikring som er dekning som passer minimumskravene i New Jersey. Denne forsikringen inkluderer en $ 10 000-dekning for skade eller død mer enn én person og en $5000 forsikring for skade på eiendom. Andre alternativet er standard ansvar dekning som inkluderer flere alternativer og muligheten til å legge til mer beskyttelse for din informasjon, denne typen forsikring er den mest populære i NJ. Mer spesifikt, har denne forsikringen en $15,000-dekning for skade eller død for én person, $30.000 dekning for skade eller død for mer enn én person, $5000 for skade på eiendom, $15.000 for personskade beskyttelse og $15.000 for uforsikrede eller underinsured bilist skade. Det siste alternativet er selv-forsikring som bare er tilgjengelig for de som har 25 eller flere kjøretøy under hans eller hennes navn.

Hvis du ikke klarer å få noen av disse forsikring dekning, og du blir tatt, kan du møte noen alvorlige konsekvenser. For det første lovbruddet må du betale $300, må en ettårig suspensjon, og du gjøre noen samfunnstjeneste. Hvis du vil bli tatt igjen, du kunne møte betaler $500, får suspendert i to år, bruke 14 dager i fengsel og utføre samfunnstjeneste i tretti dager.

Det er hvor viktig det er at du får deg forsikret! Så bortsett fra kjøpe forsikring, må du også se til at du tar med bevis for forsikring og finansielle ansvar, slik at du har noe å vise til myndighetene i tilfelle du får dratt over. Dette betyr at du bør ta med deg et sertifikat av selv-forsikring eller en forsikring identitetskort som vil bli gitt til deg av ditt forsikringsselskap etter å kjøpe policyen.

Så det er alt trenger du å vite så du ikke vil få deg i trøbbel når du kjører i gatene i New Jersey.