Biler

Hva som går inn din bil forsikring rate

Bilforsikring er en nødvendighet i disse dager, men å få en god sats kan ofte virke som et sjansespill. Hva er de viktigste faktorene som kan påvirke kostnaden av bil forsikring? Er det ikke sant at noen mennesker møte personlig faktorer som kunne muligens holde deres auto forsikring priser høyere enn andre? Begge er gode spørsmål. Her er noen faktorer som kan endre din bil garanti og bilen forsikringspremiene:

· Kjøring profilen. Det er flere faktorer som spiller en viktig rolle, eksempelvis mengden miles du vil drive årlig, kombinert med eventuelle bøter og tidligere ulykke historie vil spille en viktig rolle i å bestemme din forsikring rate. Trygg kjøring, for eksempel, inkludert en ulykke og brudd på-gratis historie, vil også peke til noen som er usannsynlig å filen krav, og dermed vil bli tilbudt lavere premier.

· Bilen du kjører. Auto forsikringspremier er vanligvis basert i stor grad på liste prisen på bilen, kostnaden for eventuelle mulige reparasjoner, den samlede sikkerhet posten pluss muligheten (eller mangelen på dem) for tyveri.

· Dine personlige opplysninger. Dette inkluderer ditt yrke, bosted og din alder selvfølgelig. Hver av disse faktorene etablerer din forsikringen prisen fordi bilen forsikringspremiene er basert på faktisk informasjon av drivere. Forsikringsselskapene se etter visse mønstre av aktivitet vedrørende krav. Teknisk, aktiviteten trenger ikke å selv være om deg. Det kan være om din aldersgruppe og demografisk. For eksempel, kan en tenåring ha bilen forsikringspremiene som er høyere enn middelaldrende drivere, siden statistisk, tenåringer har flere krav enn personer 40 år. Ditt yrke kan spille en betydelig rolle, spesielt hvis du kjører en masse km til og fra jobb. Til et forsikringsselskap og bil garanti selskapet, de mer miles en stasjoner, mer risiko man tar av å komme inn i en ulykke. Forsikringsselskapene også sjekke hvor du bor. De vil også følge lokale trender av bil tyverier, ulykker, krav og kostnader av bilen reparasjon og medisinsk behandling.

· Hva dekning du plukke. Mer dekning en driver velger å ha kombinert med lavere fradragsberettiget, jo mer han eller hun vil måtte betale.

· Kreditt score. Noen auto forsikringsselskaper vil bruke kreditt score når du setter forsikring priser. Studier viser at hvis en person kan administrere hans eller hennes formuesforvaltning vel så det er en god indikator på at de vil ha et lavt antall forsikringskrav.

Å være kunnskapsrike om hvilken bil du kjøper kan hjelpe redusere forsikringspremier samt redusere kostnadene for auto garantien i det lange løp. Forsker og samle sitater før du kjøper er den beste måten å spare penger og få dekningen du trenger.