Biler

Presisjon og effektivitet - kvalitet dekk av pirelli

En av verdens store fem produsenter av dekk - slotting bak liker av Bridgestone, Goodyear Michelin og kontinental - italiensk firmaet Pirelli ble grunnlagt tilbake i 1872. På dette punktet var produksjon av standard dekkene en rettferdig måte av; Pirelli behandlet inne fabrikasjonen av kabler - isolert telegraf og under vann telegraf kabler.

Sitt første steg inn i produksjonen av dekk kom i 1890 når det begynte å produsere sykkel dekk. Bare elleve år senere Pirelli første bil dekkene begynte å rulle ut sin produksjonslinjen. Ercole skrøt en solid feste, som var knyttet til sin rim.

Med dette landemerket selskapet beslaglagt på muligheten til å utvide utenfor sitt hjemland Italia; produksjonsanlegg ble bygget i Spania (i 1902) i Storbritannia (i 1914) og i Argentina - bare tre år senere.

I 90 år periode som har fulgt, har Pirelli fortsatt å utvide og sement sitt rykte som en av verdens mest pålitelige produsenter av dekk.

Vi har sett på bare tre av dekkene det for øyeblikket produserer og har detaljert dem nedenfor.

Pirelli vinter Snowcontrol Serie II - ideell for harde isen og vann som kull Storbritannias veier i vintermånedene, Pirelli vinter Snowcontrol Serie II-dekk kan gi mindre biler, nemlig byen og kompakte biler, med en mye tryggere kjøreopplevelse. De utnytter interaktive murverk Siping (IBS)-teknologi, som tillater dem å utføre godt i våte og tørre forhold for.

I tillegg drivere kan dra nytte av de mye lavere nivåene av støy produsert av vinteren Snowcontrol Serie II dekk og reduksjon i drivstofforbruket at de også kan få.

Pirelli P Zero-kan skilte med en asymmetrisk dekkmønsteret, er disse bestemt dekk et flott alternativ for kraftige biler; Selv om de bilistene kjører mid-range biler absolutt ikke bør være raske til å styre dem. Å gjøre bruk av en nano-kompositt sammensatte, Pirelli P Zero bil dekk området sikrer at drivere kan få maksimale grep mens du kjører.

I mellomtiden kan tilstedeværelsen av groove-s formet - på mønsteret av disse bestemt dekk hvor mye støy produsert for å bli redusert betydelig. Dette til slutt gjør å være i en bil utstyrt med et sett med P nuller en mye mer behagelig opplevelse - for både fører og passasjerer.

Pirelli Cinturato P4 - et miljøvennlig alternativ, Pirelli Cinturato P4 dekkene er konstruert fra en rekke økologiske materialer; på grunn av dette er virkningen de har på miljøet, gjennom hele livet, mye lavere enn for dekk produsert i siste.

Som med vinter Snowcontrol Serie II, kan Pirelli Cinturato P4s bidra til å redusere drivstofforbruket i et kjøretøy utstyrt med dem. Dette er ideelt, i en tid i hvilket drivstoff prisene ser ut til å stige på en konsistent grunnlag, slik at bilister å kjøre bilen sin på mye mindre bensin eller diesel.

Pirelli Cinturato C4 er likeledes dugelig av varer over et mye større tidsrom; alt dette samtidig som høye nivåer av ytelse og sikkerhet- og hva mer kan en bilfører be om?