Biler

Hvordan du setter opp en lokal liten auto business nettverksgruppen med chamber of commerce

Om et tiår siden, var jeg kjører et franchising selskap som solgte mobile auto detaljering og mobile bilvask rigger rundt om i landet. Det var en veldig morsom bedrift til å kjøre, og jeg kan huske å hjelpe våre franchisetakere arbeide med deres lokale chambers of commerce i håp om at de skulle få mer business. La meg fortelle deg at når du arbeider med det lokale næringslivet, særlig hvis du gjør personlige tjenester og business-to-business-tjenester deretter det mer enn betaler for seg selv, medlemskap som er.

Selvfølgelig, er medlemskap ikke nok, "du får bare hva du putter" som de sier. Ja, det er spesielt sant når det gjelder kamre og forretningsorganisasjoner. OK så la oss snakke skal vi?

Hvis du driver en liten auto, og det knapt saker hvilken type jeg anbefaler at du får med en nettverksgruppe, eller sette opp din egen nettverksgruppe i forbindelse med det lokale handelskammeret. Du bør være nettverksproblemer med andre auto tjenester som;

1. Endre oljeselskaper

2. Dekk butikker

3. Tauing tjenester

4. Auto reparasjon selskaper

5. Auto forhandler flåten divisjonene

6. Ettermarkedet Auto lydutstyr

7. Arrangører av bil viser

8. Bil-utleiebyråer

9. Auto forsikringsagenter

Faktisk, bør du ha en entreprenør eller forretningsmann i hver av disse kategoriene - folk som vil komme til en ukentlige møtet som du bør også delta. Du bør bytte klientell lister, og gjøre kryss henviser til få mer business. Du bør spesielt gjøre dette hvis du har det vondt for salg på grunn av en tøffe økonomi hvor du har å jage ned hver dollar, bare for å slå et overskudd. Faktisk i den magre tiden det er hva vi gjorde, og vi var ganske vellykket på den.

Jeg vil anbefale at du går inn i det lokale handelskammeret finne ut hvem som er allerede medlem, spesielt i disse kategoriene, og be presidenten kammer hvis de vil tillate deg å sette opp slike lokale auto tjenester gruppe og nettverk club, en som kan møte på kammer kontorer én gang per uke. Ved å gjøre dette du vil sikre at har du virksomheter som har integritet og våre community-spillere.

De er typer bedrifter bør du være nettverksproblemer med, de er gode selskaper og du vil ikke bli brent når du verver en av disse selskapene i din beste klientell. Vel, det er hva vi gjorde, og vi gjorde det fordi det fungerer. Jeg ber deg Vennligst vurdere alt dette og tror på den.