Biler

Flere fordeler med å kjøpe brukte biler

Hvis du vurderer kjøp av en bil, vil du være glad for å høre at det er flere fordeler med å se på brukte biler i motsetning til nye.

Som du kanskje skjønner, er en av de største fordelene prisen du betaler. For eksempel, i 2011 var den gjennomsnittlige kostnaden for et nytt kjøretøy over $29,000. Prisen på en pre-eide kjøretøy i sammenlignbare tilstand var omtrent $9,000. Dette representerer en stor besparelse.

Mange drivere tror virkelig at eldre biler er mye mer pålitelig enn nyere modeller. Noe av dette har sikkert å gjøre med hvor godt bilen ble opprettholdt gjennom årene. Selv om ingen kan være absolutt sikker, er det fortsatt noe å tenke på.

Når du kjøper en ny bil, svekker sin verdi øyeblikket du kjøre den av partiet. Ja, det er trist, men sant. Studier indikerer at når du kjøper visse gjør av populære biler, verdien drops minst 30% i de første 24 månedene av kjører dem.

I dag finnes det utallige sertifisert pre-eide (CPO) programmer utviklet spesielt for å dekke brukt biler, noe som gjør dem en enda mer prisgunstig investering. Hvert program er forskjellig. Noen mulige fordeler er imidlertid spesiell finansiering programmer som ikke tilbys for nye biler og komplett inspeksjon av biler, inne og ute, før de er offisielt godkjent. Dette kan også inkludere ekstra utgifter som veihjelp.

Det bør bemerkes at kjøretøy tilbudt gjennom disse typer programmer vanligvis koste mer enn brukte biler som ikke er sertifisert pre-eide. Men fleste drivere som kjøper CPO kjøretøy vil være først til å fortelle deg at sjelefred de mottatt oppveier ekstra kostnaden.

Avhengig av staten der du bor, vil optisk for en eldre bil spare deg penger på ting som mva- og registreringsavgift. For eksempel i noen stater som Georgia skylder hvis du kjøper en pre-eide kjøretøy fra en privat fest du ikke noen mva i det hele tatt.

Nye biler er mer kostbare, delvis på grunn av alle de fancy forhandler alternativene som det er å velge mellom. Hvis du vet at du ikke vil være i stand til å motstå noen av disse alternativene i et nytt kjøretøy, blitt brukte biler plutselig mye bedre alternativer.

Hvis det er et bestemt alternativ du leter som ikke er omtalt på bruktbiler som du har sett, er det fortsatt en god sjanse for at det kan være kjøpt fra og installert av en tredjepartsleverandør. Dette reduserer prisen betydelig. Så, i hovedsak du fortsatt får bilen som du vil og penger i lommen. Hva kan være bedre enn det?