Biler

10 tegn til problemer for overføring

Disse 10 tegn på overføringsproblemer skal hjelpe deg med å gjenkjenne overføring problemer!

1. Treg

Hver overføring er utformet for å gå inn det riktige utstyret. Hvis din overføring noensinne nøler eller nekter å gå, er dette vanligvis et tegn på noe er galt. I manuell kjøretøy, kan det hende at bilen beveger seg saktere motoren er i gang. For automatgir kjøretøy, bilen bør skifte raskt mellom "park" og "kjøre" Hvis kjøretøyet ikke gjør det, er det sannsynligvis noe galt med girkasse.

2. Nekter å gå inn utstyr

I manuell girkasse kjøretøy, overføring bør lett rikke når trykke ned clutchpedalen og forsøkte å flytte pinne shifter. Hvis det ikke gjør det, kan det være lav girolje eller et problem med girene.

3. En brennende lukten

Det er aldri et godt tegn hvis du lukter noe brenner. Dette er vanligvis et tegn på at din overføring er overoppheting. Girolje er avgjørende for å holde overføring godt smurt. Det forhindrer også overføring fra overoppheting.

4. Overføring støyende mens du er i nøytral

Du bør ikke høre noen høye lyder mens du er i nøytral. Det kan være en enkel løsning på dette problemet. Det kan bare være et spørsmål om lav girolje. Høye lyder mens du er i nøytral kan også være et tegn på alvorlig mekanisk slitasje.

5. Gears gli

I riktig fungerer overføring, bilen vil bo i utstyr. Imidlertid, hvis din overføring er å ha problemer girene kan gli. Dette kan føre til at du mister kontroll av kjøretøyet.

6. Å dra clutch

Dra clutchen er en clutch som ikke klarer å frigjøre clutch disken fra svinghjulet når driveren skyver clutchpedalen. Heldigvis, dette er ikke et dyrt problem å fikse. Få det løst så snart som mulig, og skaden kan ikke for omfattende.

7. Lekkende væske

Automatgir væske bør være lyse rødt og Fjern. Sjekk din girolje regelmessig for å sikre at væske nivå er god. Når nivået er lavt, betyr det at det er en lekkasje. Hvis girolje er en mørk farge, må den kanskje byttes ut.

8. Sjekk Engine lys

Hvis du ser lyset, kan dette være en tidlig indikator på overføring problemer. Lyset kan slå på grunn av andre problemer, men du bør definitivt sjekke hvis det er på grunn av overføringen.

9. Sliping eller risting

Overføring problemet kan manifestere seg i manuell girkasse biler med en sliping lyd eller følelsen når du skifte gir. Automatisk kjøretøy, kan du føle risting mens skifter Gear. Det bør være en myk overgang. Hvis du ikke føler en myk overgang, ta bilen til en mekaniker.

10. Noen rare lyder

Hvis du høre merkelige lyder, kan det være din overføring. Hvis du hører en klynking eller en nynner, er det din overføring. Vær oppmerksom på noen merkelige og uvanlig lyder.

Disse 10 tegn på overføring problemer bør hjelpe deg å forhindre fremtidige alvorlig overføring problemer!