Biler

Få en loggrapport for bilen bare for å være sikker

For de fleste kjøper en bil kan være en nerve wracking erfaring. Dette angst er mer intensivert da bilen søket er for en brukt bil som allerede har noen miles og slitasje på den. Ikke bare trenger du å bestemme hva slags bil du vil, men du skal føle deg trygg på at du kjøper bilen skal være like pålitelig som selger krav. Hvis du er i markedet for en brukt bil, er det viktig at du anskaffer en loggrapport for kjøretøy for å føle seg mer trygg om kjøretøyene du vurderer.

Loggrapport for kjøretøy

Få en bil historie rapport om noen brukt bil at du er seriøs om å kjøpe er et viktig skritt å ta. Du kan spørre selgeren spørsmål som du vil, men rapporten er hvor den harde fakta skal komme fra. Med bilens vehicle identification number (vin), kan du lære en rekke viktige fakta om bilen som kan gjøre du bestemmer deg for å holde utkikk. En loggrapport for kjøretøy ville hjelpe du avgjøre hvis bilen har vært i noen ulykker, hvorvidt kilometertelleren viser et nøyaktig antall, og hvis det har vært noen skade på noe punkt til bilen. Du bør også spørre selgeren for poster de har om bilen. Olje endre kvitteringer, tjenesten regninger og andre dokumenter vedrørende bilen skal hjelpe maling hele bildet av hva som har foregått på med denne bilen før du finner det.

Å få rapporten

Du har alternativer på hvordan du kan få bilen rapporter for kjøpshistorikk. Hvis du er seriøs om bare en brukt bil, bør du kjøpe en individuell rapport. Disse shoppere som trenger informasjon om mer enn én bruktbil vil dra nytte mest fra kjøper sine kjøretøy rapporter for kjøpshistorikk fra Experian. Selv om du kan kjøpe personlige bil rapporter fra Experian, er det langt billigere å kjøpe alternativet ubegrenset som koster mindre enn to individuelle rapporter.

Kontrollerer din egen helse

Når du har din rapport i hånden, kan du bruke den som en del av en over alle inspeksjonsprosessen. Selv om du ikke er kjent med biler, har du øyne, ører og dom. Inspisere bilen grundig. Hvis bilen passerer din visuell inspeksjon, ta bilen gjennom sine skritt og prøve bilkjøring på hastigheter og på veiene du ville normalt kjører på. En test-stasjonen på en brukt bil vil varsle deg overfor problemer som ellers ikke er åpenbare.