Biler

Mercedes-benz sls roadster gjennomgang - slående superbil

Mercedes Benz SLS Roadster er en stjerne i sin egen rett. Med en fantastisk grep og kraftig ytelse er det definitivt "bilen" Hvis ytelse er det du ønsker. Det kjører på en super V8-motor som produserer en stor støy så langt som bilen lyder er bekymret. I så mye som SLS er kraftig, er interiøret imidlertid ikke så fancy. Som et spørsmål om faktum, er det ikke mye endring i interiørdesign i forhold til de vanligste Mercedes biler. Fleste forventet SLS å gå et hakk høyere fra den coupe måke vinge døren. Dessverre, det gikk et hakk lavere. Alt i alt, er interiøret den eneste består av bare en liten prosentandel av hele bilen. SLS Roadster er fortsatt verdt et forsøk uansett interiøret!

· Ytelse

Kraftig; det vil si hvordan best å beskrive resultatene av Mercedes SLS Roadster i ett ord. En hastighet omfanget av 3.8seconds av opp til 62 mph er sitt maksimum skyvekraft. Dette er imidlertid ikke beste av det hele. Skubb på baksiden som kommer inn etter å ha åpnet gass pedalen er hva imponerer de. V8-motor, som har en kapasitet på 6,2 liter, har en growling lydspor til slutt det hele opp. Håndteringen av SLS er også top notch. Suspensjon brukes er lik som av FI. Dette kombinert med 20 tommers dekk på baksiden og 19 tommers foran pluss riktig stabilitet systemer styrke håndteringen av SLS. Snu hjørnene bli en enkel spasertur i parken med Roadster. Styringsgruppen er også bra. SLS Roadster å være en ganske liten bil, og kan være lett navigert gjennom den minste av veier. Bunnlinjen; så lenge du ikke tankene brølet produsert, og deretter SLS Roadster er en utøver.

· Sikkerhet

De fleste bil-anmeldere har gitt Mercedes SLS roadster en femstjerners vurdering når det gjelder sikkerhet og trygghet. Bilen er bygget på en slik måte at det garanterer riktig trygghet og sikkerhet for alle tilfellers skyld enhver eventualitet. Til å begynne med, har det blitt utstyrt med 8 store kollisjonsputer. Dette er nok puter for alle passasjerene bare i tilfelle noen kollisjon. I tillegg til dette, er at SLS fullt utstyrt med et system for kontroll av stabilitet som inkluderer tre stadier. Disse to funksjonene sikre at passasjerer på SLS Roadster er i veldig gode hender for alle tilfellers skyld enhver eventualitet. Som et spørsmål om faktum, er det den eneste supercar oppdatert med slike et forbedret sikkerhetssystem. Når det gjelder sikkerhet, er det ikke mye av teknologi. Den er avhengig av de vanlige sikkerhetstiltakene som er brukt på de fleste biler.

· Interiør og eksteriør

Utsiden av SLS Roadster er bare glamorøse. Den kombinerer et sporty type design og et elegant utseende. Dette gir det at oomph! Det er ganske lett på øyet og kommer inne en bred variasjon av fargene. Som tidligere nevnt er denne bestemt bilen ganske liten. Men det har en tendens til å trosse alle odds og er utformet på en slik måte at den har nok innvendig plass for opp til 5 passasjerer. De fleste av dens indre aspekter er imidlertid ganske lik de av coupe. Plassen i bagasjerommet er mer eller mindre lik som i coupe. Generelt, interiøret har akkurat nok plass. Faktisk er dobler det mer eller mindre plassen i Audi R8 Spider.

· Siste ord

Selv om ikke med beste av interiør, Mercedes SLS Roadster er uten tvil en topprangerte utøver som er definitivt verdt det for tiden kommer for 176,950 Pounds!