Biler

Rengjøring din bil 's interiør

La oss innse det, bilens interiør kan være en av de farligste stedene i kjøretøyet. Jo lenger du venter, mer skitt og smuss vil akkumuleres. Lære hvordan å riktig rengjøring din bilens interiør kan deles i to grunnleggende oppgaver: rensning og forfatning.

Del 1 - rengjøring

Dette inkluderer støvsuging og feiende opp tunge rusk. Du må kanskje spesialitet verktøy for å komme inn er vanskelig å nå steder, for eksempel sprekker. De fleste støvsugere har spesielle tilbehør med børstehoder for bil vents. Deretter riste ut bil matter og fjerne fra bilen.

Velg en alle formål renere for å fjerne smuss fra konsoller og bil Innerdører. Når du velger en spray renere, kontrollerer du at det er ingen syntetiske dufter eller sterke kjemikalier inni. Spør produsenten for en HMS-Datablad ark å se hva de er å sette inni. Hvis de ikke liste alle ingrediensene, spør dem hvorfor.

Neste, Velg et teppe renere til punktbehandling på bilen seter. For lett flekker arbeid med en terry eller mikrofiber håndkle til å forsiktig agitere overflaten. For flekker som er mer tungt innebygd på overflaten, kan du bruke en myk børste. Det er mange spesialitet børster selges i ledende bilbransjen butikker.

Til slutt, må glass rengjøring forsyninger for å fjerne flekker og fingeravtrykk fra windows. Finne en glass klasse renhold formel som er gratis av alkohol eller ammoniakk. Dette er spesielt viktig hvis du har fargede vindu, siden de sterke kjemikaliene kan stripe deres beskyttende belegg. Du vil også bruke et mikrofiber håndkle med rengjøringsmiddel, siden de er svært absorberende og mindre sannsynlighet for å seiersrekke overflaten.

Condition

Etter at alle overflater har blitt renset grundig, må du gå tilbake til 'forfatning' dem. Dette vil hjelpe gjenopprette vinyl og trim stykker til sin opprinnelige glans. Over tid med eksponering for sollys og UV-stråler begynner mange av brikkene dine indre å fade, så dette er hvorfor det er så viktig å bruke en betinget.

Finne en vinyl og plast balsam som er vannbasert. Dette er svært viktig siden løsemiddelbaserte løsninger vil til slutt sprekk og skade disse interiør stykker. De fleste produsenter burde være i stand til å fortelle deg om de er en vann-basert eller løsemiddelbasert formulering. Igjen, en rask sjekk av MSDS-ark vil avsløre disse dataene.

Når du er ferdig, vil du ha et glitrende ren interiør som vil se ut på nytt, og at du vil være stolt av.