Biler

Hva du gjør hvis du får et flatt dekk under kjøring

Min bil kjører merkelig og jeg tror jeg har et flatt dekk - hva skal jeg gjøre?

Først og fremst bli sinnsro og få bilen til et trygt sted. Å ha en leilighet kan være en prøve tid men husk du må holde dine passasjerer og sikkerheten din som en prioritet. En gang du har oppnådd ditt primære mål om å få alle ut av skade, så kan du gjøre beslutningen om hvem som skal erstatte det leilighet trette med Reservebatteriet.

Hvis du velger å "fikse flat" ved å sette på overs, være logisk og strategisk med din beslutningsprosesser. På den annen side, hvis du skal stole på en tauing selskapet eller veikanten tjenesteleverandør, er garasjen som kommer til å fastsette eller erstatte leiligheten et flott sted å ringe først.

Så hva bør du vurdere når vi leter etter en "trygg plass"? Først, ta i betraktning for oppfølging av trafikk. Retning og hastighet av trafikk bør være din største bekymring når du utfører, eller å ha veikanten tjeneste fullført. Til slutt, bør du prøve å være på minst én bil lengde eller to bil baner fra flyten av trafikk på en relativ posisjon. Vær oppmerksom på dette kan bety at du fortsetter å kjøring med en treg hastighet på hastighet på et flatt dekk.

Ja, flytte over til i høyre veibane med farelys på og kjøre på en flat. Du er bedre å ha drevet på et flatt dekk enn å trekke over på en sving eller et sted der skulderen (siden av veien) er for smal til å trygt fjerne flat og installere overs.

Hvis du velger å fjerne flat og installere overs selv, bør du bekrefte du har beholdningen av verktøyene som kreves og overs tilstrekkelig oppblåst før du starter oppgaven. Du trenger minst en jack, lug fastnøkkel og reservedeler. Husk å løsne det lug vanskelige problemer før "jekke opp" bilen og plasser noe (dvs., stein, stykke tre, etc) på begge sider av andre dekket på samme side som flatt. Også, hvis det er aktuelt, be passasjerer i bilen å bli sittende, og ikke til å flytte mens bilen er opp på jack. Skiftende av vekt i et kjøretøy, kan det føre til at kjøretøyet å falle av jack.

Din utfordring å finne en veikanten leverandør av kvalitet kan oppnås ved å ringe garasjen eller dekk butikk vil du overlater for å fastsette din flatt dekk. Mest anerkjente garasjer har langvarig forbindelser med anerkjente tauing selskaper som tilbyr veikanten service. Også garasjen din kan ha en konto med tauing selskapet og veikanten tjenesteavgiftene kan plasseres på reparasjonen regningen for din bil. Så, gi din klarerte nabolaget mekaniker en samtale og be om en anbefaling.

Så husk, først og fremst opphold rolig og få bilen til et trygt sted når du tror du har et flatt dekk. Å ha en leilighet kan være en prøve tid men husk du har å holde passasjerene og deg selv. En gang på et trygt sted, kan du gjøre beslutningen om hvem som skal erstatte flat med Reservebatteriet. Hvis du velger å "fikse flat" ved å sette på overs, kan du tenke logisk og oppbevare sikkerheten inne sinn. På den annen side, hvis du skal stole på en veikanten tjenesteleverandør, er garasjen som kommer til å fastsette eller erstatte leiligheten et flott sted å ringe og få en anbefaling.