Biler

Bil kjøpe tips: 5 tips for å kjøpe brukte biler

Ved kjøp av brukte biler, er det viktig at du kjøper gjennom en pålitelig forhandler. Dette kan ikke bare spare deg penger, men det kan sikre at det vil vare i mange år. Du ønsker å kjøpe en bil som har en god avtale, ingen ulykker, og har blitt godt vedlikeholdt. Nedenfor finner du fem tips du bør huske på ved kjøp av brukte biler.

1. Vet bilens historie. For å sikre at bilen du ser på er trygt å kjøre, trenger du å vite hva den har vært gjennom i siste. Be eieren om alle mottak om reparasjoner, vedlikehold og tjenester. Hvis forhandler eller eieren ikke har disse kvitteringer, være bekymret. Du kan også be om utvidet garanti. Hvis bilen kommer med en, kan du vurdere hvor lenge det vil vare. Til slutt, bør du vurdere å be om politirapporter. Hvis bilen var i en alvorlig ulykke, skal det være politirapporter å følge den.

2. Kjenn kjørelengde. Før du kjøper noen pre-eide bil, vet du kjørelengde. Selvfølgelig er det alltid best å kjøpe brukte biler med mindre kjørelengde. Hvis du ikke finner noen på forhandlere, kan du vurdere å ser lokalt fra eldre folk. Eldre tendens til å kjøre mindre, betyr at du får et mer pålitelig kjøretøy.

3. Inspisere interiøret. Mens det er viktig at bilen er ren på innsiden, er det viktigere å teste knappekontroller og funksjoner. Ta en titt inni mens bilen kjører og treffer hver knapp og skru av. I tillegg kan du se etter flekker, lukter, og andre ting som kan devaluere bilen. Hvis bilen har setetrekk, ta dem av under test-kjøre. De tidligere eierne kan ha skjult noe.

4. Kontroller at strømstøpsel utvendig. Det kan virke som en no-brainer, men mange har utsikt over de små detaljene. Selvfølgelig må du se etter hakk og riper. Dette kan avdekke mulige ulykker eller skader. Du vil imidlertid også å se på bakken der bilen er parkert. Hvis det er bassenger av olje, kan det tyde på et problem med motor eller girkasse.

5. Ikke bare tillit bil Fax. Mens mange forhandlere og eiere vil gjerne inkludere en bil faks, betyr ikke det at det er korrekt. Faktisk, viser nyere studier at mange brukte biler har vært i ulykker og skaden var ikke inkludert i rapporten. Mens det kan gi deg piece of mind, ikke bare stole på den. Tross alt, til nettstedet og rapporter sier at den bare inneholder informasjon levert selskapet.

Enten du er ung eller gammel, holde brukte disse tipsene i bakhodet når du kjøper biler. Disse tipsene kan ikke bare hjelpe deg å spare penger, men de kan bidra til å sikre at du kjøper en trygg og pålitelig kjøretøy. Hvis du føler at noe ikke er rett, gå med magefølelsen din og ikke slite. Det er mange steder å kjøpt pre-eide biler.