Biler

Velge best godkjent kjørelærer

Instruktører kjøring er regulert i Storbritannia

I Storbritannia og Nord-Irland kan bare "Godkjent kjøring instruktører" (ADIs), og "Lisensiert instruktører under trening", gi kjøring instruksjon for betaling. Kjøring standarder Agency (DSA), administrerer regulering av alle ADI i Skottland, England og Wales. I Nord-Irland er det den Driver kjøretøy Agency (DVA), som utfører denne oppgave.

Fokus på DSA, er to typer badge utstedt som kan informere om instruktøren er lovlig godkjent eller ikke...

Først av disse merkene er en grønn oktagonale formet merke. Dette innebærer at instruktøren er fullt kvalifisert og godkjent av DSA. Den andre typen skilt å se etter er en rosa, trekantede-formet merke. Dette indikerer at instruktøren er bare lisensiert under trening, og er derfor ikke fullstendig kvalifisert.

Begge typer badge plasseres normalt fremtredende på frontruten på bilen der du vil lære å kjøre. Hvis du ikke ser noen av merkene vises bør deretter du umiddelbart spørre grunnen hvorfor ikke.

Når du ønsker å bestille et intensivkurs for kjøring eller faktisk noen sett med kjøretimer kan du først få en selger på telefonen fortalte deg om fordelene ved å lære å kjøre med bestemt selskap. Mens dette er fin bør du fortsatt sikre at du vet nøyaktig som skal undervise du når du bestille din leksjoner og be om å få snakke med dem personlig før du overlevere noen penger. Du bør alltid sikre du har muligheten til å snakke med instruktør før hånd.

Hvordan finne en godkjent Driving Instructor?

Det vil være mange Kjøreskoler og instruktører kjøring tilgjengelig for deg når du starter søket. Hvis du er 17 eller 18 du vil sannsynligvis ha fordelen at mange av dine venner kan også lære å kjøre på samme tid. Be dem om deres erfaringer hittil. Mange av dine venner vil også ha eldre søsken som kan ha brukt kjøring skoler i tidligere år. En personlig anbefaling fra dem vil være svært nyttig.

Uansett hvilken Driving School du velger, spør om en første gratis prøve forhånd. Dette er en god pris-fri måte å avgjøre om en Driving Instructor er riktig for deg.

Som noen gang instruktør du går med til slutt, har du å være realistisk om resultatene. Ingen instruktør kan garantere deg en første gang pass. Med et gjennomsnitt UK passere rate av rundt 47%, vil bare én av to kandidater passere på første forsøk. Kjøring er en ferdighet som må læres og garantert pass er ikke mulig. Jo flere timer du satt på med din instruktør mer sannsynlig er du å passere.