Biler

Hva å vite før du kjøper drømmebilen

Brukte bil mange funksjonen en rekke modeller fra forskjellige bilprodusentene, men du må vurdere mange faktorer før du kjøper en fra forhandleren. Les videre for å få mer bil kjøpe tips fra eksperter.

Du vil finne et utvalg av brukte og nye biler fra forskjellige bilprodusenter når du besøker en bilen mye. Noen inkluderer standardfunksjoner, men noen utstråler en rekke avanserte funksjoner. Det kan være fristende å kjøpe den som vises i utstillingslokalet, men er det den rette bilen for dine behov og ditt budsjett?

Kontroller at du er forberedt på å kjøpe en før drømmebilen din blir til et mareritt. Her er noen tips å huske før du drar til en forhandler:

Bestemme budsjettet

Et budsjett kan hjelpe deg med å avgjøre hvor mye du har råd. Angi realistiske forventninger når det gjelder budsjett, om du er ute for en ny eller brukt bil. En god tommelfingerregel er å holde månedlige bil betalinger under 20% av din månedlige inntekt. Dette kan hjelpe deg med å beregne totalkostnadene av avdrag, som du kan også bruke for forhandlinger.

Vet hva modell du ønsker

Med bilprodusenter med en ny linje av modeller hvert år, kan det være forvirrende å finne ut hvilken modell som passer ditt budsjett og behov. For å unngå dette, kan du begrense dine valg til en liten gruppe av biler og prioritere dine behov. Du bør også bestemme funksjonene som passer din kjørestil.

Gjøre forskning

På vei til brukt bil massevis i Indianapolis uten noen kunnskap om bilen er en vanlig fallgruve for noen kjøpere. Dette gjør dem falle for salg triks og hindrer dem i å finne gode tilbud. Sørg for å lære så mye som mulig om modellen du ønsker. Finn ut sin fakturaprisen slik at du bedre kan forhandle med forhandleren. Sjekk Hvis det finnes forhandler insentiver eller rabatter. Få nyttig informasjon fra prisen guider til å sammenligne verdien av lignende modeller.

Shoppe rundt

Du trenger ikke å feste med en forhandler hvis du er på utkikk etter din drømmebilen. Besøk andre forhandlere, slik at du kan sammenligne kostnadene for lignende modeller. Få auto-Kjøp tjenester fra ulike nettsteder, som de kan hjelpe deg å få tilbud fra forhandlere uten å besøke dem direkte.

Finne ut om bilens historie

Det er viktig, spesielt hvis du kjøper en bruktbil å kjenne bilens historie. Ikke nøl med å spørre forhandleren for noen vedlikeholdsrapporter og registreringsdokumenter. Finn ut om bilen hadde noen skade i siste. Du bør også vite modellens Vehicle Identification Number, så kan du sjekke sin historie på nettet.

Test kjøre og inspisere kjøretøyet

Gjennomføre en test-stasjonen, kan det bidra til å sikre kvaliteten og ytelsen av kjøretøyet. Dette kan også spare deg fra å gjøre en forferdelig avtale og å kaste bort penger på fremtidige reparasjoner. Inspisere alle aspekter av kjøretøy for tegn på skader. Lytt etter noen uvanlige lyder når du starter og kjøre bilen. Kjøre over støt, prøve å ta svinger på trange hjørner, og teste bremsene hvis de fungerer som de skal.

Flere Tips

Ta tid å velge din drømmebilen så du ikke vil ha noen anger senere. Du kan la dealership og komme tilbake en annen dag, når du har bestemt på kjøpet.