Biler

8 tips om kjøring i travel trafikk

Kjøring på overfylte veier kan ta lang tid, men er ikke mindre farlig. Og la oss ikke glemme, det er veldig kjedelig også. Det viktige poenget å huske når du kjører i travle bygater er 'situasjonsforståelse'. Her er noen tips på å styre trygt på overfylte trafikk:

1. Den første regelen mens du kjører i travle bygater er å kjøre sakte. Kjøring i bytrafikk er frustrerende og du er fristet til å gulv det ved enhver anledning du får lage din reise den kortere som mulig. Men du bør også huske på at jo fortere du kjører, jo vanskeligere du har å søke brems. Dette resulterer i overdreven slitasje i bil-komponenter. Ikke bare rev opp bilen foran og slam bremsene for en stans. Dette kan også være farlig som bil bak ikke kan være så raskt som slamming bremsen som du og føre til en ulykke. Holde rolig, ta det lett og kjøring vil bli bedre.

2. De mest viktige nødvendig under kjøring i bytrafikk er å de-stress. Avslappet i armene, skuldre og kroppen mens du kjører. Pust dypt inn og ut. Gjenta så mange ganger du må. Lytte til god musikk som vil hjelpe deg å slappe av. Lytte til noe som vil gjøre deg til å le.

3. Matche girene med hastigheten på bilen for å hindre å være farlig nær drøye ut. Prøv ikke å ri clutch som vil bære din clutchlameller raskere og også hemme drivstofføkonomi.

4. Den ideelle teknikken for å bevege seg i en langsom trafikk er å vente til bilen foran har flyttet et par feet. Deretter skifte til første gear, slipper clutch helt og flytte. På samme måte, når stoppe i trafikken, trykke inn clutchen, flytte til nøytral og slippe clutchen.

5. Gjøre optimal bruk av interne speil og eksterne sidespeil. Bruk venstre side speilet til å finne noen 2 hjuling eller andre kjøretøy som prøver å slippe forbi fra venstre. Du kan også få liten konveks speil og fikse dem til din eksterne speil for en bredere synsfelt.

6. Hvis du er på reise i en ukjent del av byen, bære en GPS-enhet med deg. Dette vil minst sikre at du vet retningene, slik at du ikke trenger å stoppe i trafikken til å spørre om veien. De fleste smarttelefoner har innebygd GPS og Google Maps for å hjelpe deg med instruksjonene.

7. Unngå distraksjoner i form av mobiltelefoner og høy musikk. I dag har de fleste biler innebygde enheter. Det er bra hvis bilen har en, eller du kan installere en separat. Holde musikkvolumet lav nok til å høre hornene av andre kjøretøy.

8. For bedre læring ferdigheter, kan du få adgang til en trafikkskole der profesjonelle instruktører vil guide deg med teknikker for kjøring i ulike situasjoner.