Biler

Car dekselet - holde din bilen ser helt nye!

Det er nok av bil dekker å velge mellom. Dette er derfor mye av bileiere finner det så vanskelig å avgjøre hvilke ettall å ha for deres turer. Hvis du vil gjøre det mye enklere for deg, er her en enkel guide i å velge den beste bil dekselet som vil beskytte din bil.

1. Vevd eller ikke-vevd? Materialet som brukes i bil dekker er vanligvis kategoriseres i to: vevde og ikke-vevd. De bærer mange merker som gjør det mer forvirrende. For å skille, er vevd dekker mye tynnere skjermer enn de ikke-vevd de. De er mye lettere å vaske som de er lettere og de tar ikke mye plass når lagret. Vevd stoff er også vanligvis pustende slik at det tillater mer luftstrømmen inne. En vevd car dekselet er derfor bedre når du vil hindre at fuktighet bygge opp på bilens overflate.

På den annen side, er ikke-vevde bil dekker bulkier som de er vanligvis flere lag. Ikke bare de er tunge, de er også svært vanskelig å vaske også. Du må kanskje ha det kommersielt vasket som kan være dyrt. Hva gjør den spesiell, er at det gir en masse beskyttelse for bilen. Det forhindrer hakk og riper og noen merker få selv deres dekker Søn-bevis og vann bevis.

2. Custom-made vs ferdig. En annen ting å vurdere er om å ha bilen dekker egendefinerte gjort eller ikke. Med en selvtilpassede omslag er størrelsen akkurat passe for bilen. Eieren får også å ha et valg om du vil inkludere dekk for trekket er størrelse. Ikke bare at stoffet skal brukes kan tilpasses også. Hvis du vil ha fleece, bomull, flanell, eller polyester, har endelig si på hva du skal bruke for din bil.

Ferdige de er ikke så ille i det hele tatt. Selv om det kan være forskjeller på størrelsen, vil mengden av beskyttelse som det gir avhenge materialene som brukes for dekning. Det er mange merker som få dekker ifølge visse bilmodeller og gjøre. Du vil også ha et bredt spekter av farger og design på stoff som du kanskje vil like. Hvis du vil bare se vanskelig, kan du finne en som passer din bil helt fint som om det er skreddersydd for den.

3. Innendørs eller utendørs parkering? Dette er en klassisk faktor å vurdere når du velger bilen dekker. Parkering utendørs krever han dekke for å være holdbar nok til å beskytte bilen fra været, fugler, trær, og selv fra tyvene. For garasjen, men bør dekselet være nok til å avverge støv, skitt, og unødvendig riper og støt.

Det kan være en liten ting, men å velge det rette bilen dekselet som virkelig teller hvis du vil forlenge livet og skjønnheten i bilen. Med riktig coveret beskytte bilen din, vil du føle seg vel at uansett hvor du parkere bilen, det vil alltid være dekket.